Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7296695 www.bgdnes.bg

Колийн към мъжа си: Уейн, спри да пиеш!

Този ултиматум постави Колийн Рууни на своя съпруг след поредната изцепка на британската звезда. Бившият съотборник на Димитър Бербатов отново беше хванат да кръшка. Купонджията се отклони от правия път със сервитьорка. Двамата гугукали до 2.30 сутринта по време на лагер за предсезонната подготовка.

Според британските таблоиди Уейн дори не се е извинил. Отговорът на Колийн беше ударен. 32-годишната домакиня събра децата и отиде на ваканция с тях.

Реклама

"Колийн и нейното семейство дадоха ясно да се разбере, че с брака е свършено, ако Уейн не потърси помощ за своето пиене - споделиха източници, близки до звездното семейство, пред "Сън". - Никой не може да се налива така, както Уейн. Но този път нещата са различни. Излизат извън контрол. Повече няма да му се размине. Уейн дори не съжалява. Отказва да се извини. Твърди, че не е направил нищо лошо. Продължава да обяснява как, ако работел като пощальон или пекар, никой няма да го пита какво е направил. Изглежда, че не му пука. Това се случи толкова много пъти преди."

Семейството се премести да живее във Вашингтон, където футболистът играе за местния клуб. Колийн не е щастлива от атмосферата в града, където няма никакви приятели. Тя редовно си ляга рано, докато Уейн остава да играе на компютърни игри и да пие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама