Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7297291 www.bgdnes.bg

Сензационно! Звездата Весела Бабинова залюби внука на Димитър Димов

Той не ревнува, че се снимам гола!

Голямата любов на актрисата Весела Бабинова е Лило Петров, син на Теодора Димова и внук на Димитър Димов. Двамата са лудо влюбени, научи сензационно "България Днес".

Внукът на Димов е категоричен, че преоткрива любимата си всеки ден и все повече започва да я обича, защото не е срещал такъв човек досега в живота си - забавен, искрен и истинска. Лило споделя и че за него Бабинова е като книга, която разлиства лист по лист всеки ден.

Реклама

"И аз, и тя си мислехме, че никога няма да срещнем своята половинка, тъй като преди това имахме несполучливи връзки. Но нещата се получиха", щастлив е Лило.

Актрисата Весела Бабинова тези дни се оказа на гребена на вълната заради филма "Денят на бащата" по БНТ, в който играе с колегата си Захари Бахаров. В лентата Весела е Калина, съпруга на героя на Бахаров. Двамата се развеждат и делят детето. Младата актриса е чудна комбинация от талант и чар и според критиците разполага с коз - има андрогинно излъчване и може да се превръща еднакво добре в момче и в красавица.

Бабинова получи "Аскеер" за изгряваща звезда през 2012 г. като Коля Лебедушкин в "Нощна пеперуда", а изигра блестящо и луничавия Том Сойер в "Зад канала". В киното се разписа в гол образ във филма "Вездесъщият". "Била съм се снимала гола? Голяма работа. А Лило никак не ревнува", споделя Весела. Младежът миналата година завърши второ висше, "Драматургия", и смята двамата да си поставят скоро пиеса.

"Ще бъде интересно и вълнуващо", казва Весела, чиято фамилия идвала от факта, че прадядо й останал сирак и бил отгледан от баба си. "Викали му бабино детенце. После сме станали Бабинови", смее се актрисата. Само преди дни Весела бе номинирана за второстепенна роля за "Икар" за образа си на чалгаджийка в "Попфолк хроники - Бели птици и куршуми", спектакъл на МГТ "Зад канал" с режисьор Неда Соколовска.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама