Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7299597 www.bgdnes.bg

Марта Вачкова предложи брак на Вергов

Милошев и Нейков си построиха болница за 300 000 лева

Продължавам да вярвам в любовта въпреки сълзите, казва актрисата

Най-добрите продуценти в бг ефира Евтим Милошев и Любо Нейков си построиха болница за 300 000 лева с помощта на държавната фирма "София тех парк", която ги приюти за заснемането на новите 294 епизода от новия седми сезон на "Откраднат живот", научи "България Днес". "Благодарен съм за съдействието, когато дойдохме тук, това беше огромно хале без нищо вътре.

Сега е направо като действаща болница", обясни Милошев. На специална пресконференция той бе събрал новите лице от седмия сезон на сериала - Гергана Стоянова и Иван Юруков. И докато Евтим разказваше смешки от вчерашния си актьорски запой с Владо Пенев и Юлиан Вергов, Марта Вачкова направи най-голямото признание - обясни се в любов на Юлиан Вергов.

Реклама

Любимката на зрителите подари сърце на липсващия в залата актьор и сподели, че той е "слънцето в живота й". "И аз, както и моята героиня сестра Жекова продължаваме да вярваме в любовта въпреки сълзите".

Новото лице, актрисата Гергана Стоянова, влиза в сериала в ролята на анестезиолог, а Юруков ще е неврохирургът кариерист. Култово участие от няколко епизода ще вземе и жената на Краси Радков - Станислава Генчева.

Тя ще го играе журналист. "Любовта лекува" е мотото на сезона и всеки от актьорите ще я изживее по различен начин", обясни продуцентът Евтим Милошев, който до дни стартира и другия си проект - "Дяволското гърло", пак в Нова телевизия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама