Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7300396 www.bgdnes.bg

Рууни готов на развод

Официалната раздяла ще означава облекчение за футболиста

Уейн Рууни е готов да развод с Колийн след поредния скандал в звездното семейство. Футболистът беше хванат отново да кръшка с чужда жена след среднощен запой. В навечерието на Свети Валентин съпругата на Рууни реагира крайно. Тя взе четирите им деца и отиде на почивка.

Според "Сън" Рууни е готов да се разведе, ако се стигне до крайност.

"Уейн изобщо не е притеснен от лошия отзвук, който предизвика неговото поведение - разкрива близък приятел на легендарния нападател пред британския таблоид. - Загрижен е колко лесно Колийн се влияе от хората около нея. Наясно е, че жена му не иска да го напусне, но е притеснен, че може да се стигне дотам, понеже толкова много души шепнат в ухото й. Ако тя го напусне, ще бъде разбит, но в същото време и облекчен, защото имат толкова много проблеми. Атмосферата в къщата е ужасна. И това не е от вчера. Уейн не харесва да се застоява у дома. Затова излиза винаги когато има възможност. Ала това прави Колийн още по-нещастна. Получава се порочен кръг."

Преди няколко дни Колийн беше заснета без брачната халка, която е на стойност 200 000 паунда. Тя купи балончета с надпис Свети Валентин за своите деца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама