Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7301600 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани с чалга годеж

Илиян налита да я люби в дискотеката 

Пъчи цици насред буря от салфетки 

С бясно чалга парти силиконката Джулиана Гани отпразнува годежа си!

Блондинката и възлюбеният й Илиян Найденов му отпуснаха края в популярна дискотека в Студентски град в столицата.

Гаджето на Джулиана Гани й предложи брак във Виена в края на миналия месец. "Любов моя, наистина не очаквах... Останах без думи. Ти ме прие каквато съм, с моите странности и лудости. Обичам те, обичам Виена, няма да забравя този момент. Да, да, да", развълнувано написа Гани.

Реклама

След завръщането им в България двамата решиха да се позабавляват по нашенски - с алкохол, кръшни ритми и буря от салфетки, без които не минава нито един купон с Галена, Тони Стораро и компания.

Гани веднага привлече погледите на останалите купонясващи със свръхщедрото си деколте, откъдето без грам свян се подаваше силиконовият й чифт гърди. Там на предна позиция се виждаше татуировката с името на любимия й мъж, която наскоро си направи, за да му се обясни във вечна любов. Двамата мигновено бяха засипани с канонада от салфетки, докато гърмяха актуалните чалга хитове.

Дали от емоциите на нощния живот, дали от консумацията на напитки, но в един момент двамата не издържаха и се награбиха публично. Джулката започна да се търка в чатала на гаджето си, а той насочи лицето към гърдите й. И докато всички си мислеха, че ще се стигне до секс по средата на заведение, двамата се спряха и започнаха да се смеят. Скандалното им поведение не остана незабелязано и гости на чалготеката, които започнаха палаво да им подсвиркват и дюдюкат. Дори се появи още една двойка, която започна едновременно с тях да се целува. Страстите се нагорещиха още повече, когато Гани започна радостно да подскача, а гърдите й се движеха нагоре-надолу като товарен асансьор.

Джулката за втори път показва с татуси колко е влюбена в новия мъж в живота й. Преди да влезе в шоуто "Биг брадър", тя си татуира две звезди, разположени на двете и рамене, точно каквито има и Илиян.

Изкусителката сериозно е амбицирана да се обвърже до живот с новата си изгора и с предложението за брак шансовете за това сериозно се увеличават. Едва наскоро Джулката се разведе с първия си съпруг, след като призна, че бракът им е бил пълен провал, а бившият й само й харчел парите, а не носел никакви финансови постъпления в домакинството им. Гани е категорична, че този път ще е различно и няма да повтаря грешките от миналото.

Чалга купонът в Студентски град не е епизодична изява от Джулиана и Илиян. Двамата почти всяка вечер са навън и често кръстосват нощна София. Те са любители на партитата и обичат да се показват заедно пред хората, които от своя страна си умират да ги коментират. Вероятно и след сватбата двамата ще продължат с партита, а след бъдещата поява на бебе вече не се знае дали ще им стигат силите да се раздават на няколко фронта.

Реклама
Реклама
Реклама