Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7301726 www.bgdnes.bg

Веско влюбен до уши

Посвещава нова песен на любимата, записва албум, тръгва на турне

Бардът на виното и любовта Веселин Маринов е влюбен до уши. Той толкова е хлътнал по новата си изгора, че дори й е посветил песен, научи "България Днес".

Бардът отново ще се обясни в любов чрез изпълнение. Песента на Веско е прочувствена и със сигурност ще разчувства до краен предел половинката му.

Реклама

Маринов е лудо влюбен във Веселина. Пред близки той споделя, че тя е истинската му любов. За да засвидетелства това, Веско решава да запише песен, посведена на нея. Двамата са заедно от повече от година. Веско запознава дъщеря си с избраницата. Веселина допада на всички от обкръжението на Маринов.

В момента певецът се е съсредоточил върху звукозаписната работа и анонсира предстоящата поява на диска. Това ще бъде негов 29 самостоятелен албум.

"В момента записвам песни за новия ми албум. Трябва да излезе до началото на април. Всеки ден е готова нова песен, която ми носи безкрайно удоволствие и искрено се надявам да е следващата ви любима", признава Маринов.

Бардът вече подготвя турнето си през годината. Първите концерти на Веселин Маринов ще бъдат през пролетта.

През есента за неуморния певец предстои ново предизвикателство - той ще бъде специален музикален гост на борда на най-патриотичното пътуване, организирано за първи път тази есен по случай 111-ата годишнина от обявяването на независимостта на България.

Реклама
Реклама
Реклама