Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7302974 www.bgdnes.bg

Търновче е световно бебе фотомодел

На 7 месеца печели конкурс в инстаграм 

1-годишната Ванеса е желана от чуждестранни издания 

1-годишно българче стана световен хит в социалните мрежи!

Причината са ефектните и забавни снимки, които майка му Диана й прави.

Малката Ванеса е родена на 16 ноември 2017 г. във Велико Търново, а месеци по-късно прави фурор в мрежата.

"Започна съвсем на шега всичко. Признавам, видях подобни снимки в чужбина и започнах съвсем плахо. Първо я приспивам и след това набързо нареждам около нея каквото хвана от дрешника. Тя си спи, аз творя около нея", призна пред "България Днес" майка й Диана. Споделя, че въобще не отделя много време да реди декорите и първоначално не смятала, че ще й се отдаде. "Трябва да имаш въображение, въобще не е сложно"

Реклама

След първите няколко снимки все повече хора започнали да харесват фотографиите. "Не го очаквах, аз съм с две леви ръце, не ми се удава фотографията, не съм се замисляла и да го правя, но ми се получи наистина добре", казва Диана.

Заради интересните снимки много чуждестранни издания я искат за модел. Така първите си крачки в моделството малката Ванеса прави, преди да навърши годинка. Когато е едва на 7 м., пеленачето е избрано за "Бебе на месеца" в инстаграм.

Майката казва, че идеята да мъчи детето във фотостудио не й допада, а предпочита тя да я снима. "Не искам да го мъча, да му викат накъде да се обърне, да се усмихне. В повечето случаи децата се стресират и започват да плачат", казва Диана.

Тя признава, че не обича да се отделя от дъщеря си и дори вече е измислила следващата й снимка. "Купила съм й рокличка от Тайланд, където сме в момента, и следващата снимка ще е под палма, с роклята и как пие коктейл", сподели с радост младата майка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама