Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7303489 www.bgdnes.bg

Мис Тигрова изригна: БОКЛУЦИ СА МЪЖЕТЕ ТУК!

Само селяни харесват интернет сензацията Мая, а тя мечтае за американци

"Омръзна ми да бъда използвана и лъгана от българските мъже! В действителност те са едни селяндури и боклуци! Слагат примамки в началото, че са умни, красиви и богати, а после започват да ми искат пари... Какви мъже са това? Никакви!", изригна фейсбук сензацията Мис Тигрова.

33-годишната Мая, която от няколко години насам предизвиква истински фурор в мрежата с клипчетата си, е родом от Велико Търново. Завършва висшето си образование в София, а сега работи като еротична танцьорка в нощен клуб. Печели доста добре, докато се върти на пилона, и твърди, че винаги се е издържала съвсем сама. Дълбоко разочарована е обаче от БГ мачовците и след няколко неуспешни връзки мечтае да пробие в Америка.

Реклама

"Някак ми се иска да стана известна в Щатите, или най-малкото в друга, по-развита европейска държава. Там мъжете сигурно са по-галантни и кавалери, без излишно да се правят на такива", разсъждава фурията.

Мис Тигрова не крие, че досега е реализирала всички свои мечти - да си сложи силикон в гърдите, да притежава собствен автомобил, както и да посети самотен остров.

"Озовах се на гръцкия Тасос, но не останах впечатлена. Беше пълно с гърци и българи, които пак ме занимаваха със селския си манталитет", размишлява Майчето. Въпреки че скоро ще премине Христовата възраст, тя не се чувства готова да има деца. Търси си отговорен и стабилен мъж, с който да създаде семейство. Такъв според нея по тези географски ширини просто не съществува...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама