Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7304156 www.bgdnes.bg

Галена и Деси Слава пеят за малкия Фики

Торти, балони и гьобеци 

Тузарски купон за първия рожден ден на наследника 

Децата обикновено искат за ЧРД я пират, я вълшебница, я Лео Меси. Някои деца получават по-интересни изненади - чалга фурии със силиконови бомби! Ето това вече е як купон за ЧРД!

Синът на Фики през уикенда навърши годинка и наследникът на Тони Стораро отбеляза щастливото събитие повече от подобаващо. Повечето хора не могат да си позволят подобна сватба, камо ли същото парти за първи ЧРД. Обикновено родителите "използват", докато децата са малки, и не дават шапка с пари за нещо, което няма да бъде запомнено от мъника. Не и Фики и Гюлджан - те искат всичко да е фамозно!

Реклама

За паметната дата изпълнителят не жали средства и наема просторна зала, в която да се съберат всички роднини, приятели и колеги. Хиляди левове отиват само за ядене и пиене, а за цената на тортата дори не питайте. Тя е 5-етажна и далеч не е единственото лакомство - има уникални сладкиши, меденки и кейкове, изпечени и боядисани в цветовете на купона - бяло и синьо.

1-годишният късметлия е в официален костюм, бяла риза и папийонка. В същия формален тон са и гостите на Фики и Гюлджан - все в рокли, костюми и ризи, няма случайни хора по анцузи.

Макар и така облечени да могат да отидат във Виена на опера, купонджиите избират по-свойски ритми. Добрите чалга вълшебници Галена и Деси Слава радват гостите, дядо Тони Стораро също пее. На микрофона даже се изявява и Зафирис Мелас, гръцки певец.

Най-голям купонджия е 4-5-годишно момче, което танцува уникално и раздава гьобеци като за последно. Характерните движения на детето могат като нищо да се превърнат в новия интернет хит и да задминат танците на Боби Михайлов, който също "се раздаде" на чалга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама