Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7304311 www.bgdnes.bg

Радина: Аз свалих Деян!

Нахаканата актриса първа му иска телефона

Дами канят, дами телефон крадат, дами свалят!

Като истински мъжко момиче Радина Кърджилова сваля Деян Донков, а не обратното.

Радето и Динката (което се превръща в "Радинката", както Брад Пит и Анджелина Джоли са "Бранджелина") се харесват от сцената. Първо той я гледа в дипломните й спектакли в НАТФИЗ, после тя го ходи да го гледа в представлението "Дон Жуан".

"Бях с приятелка. Нaистина прикова вниманието ми като актьор, но не съм мислила дори да имам нещо с него. Случайно го видях в градинката на Народния театър доста по-късно, съвсем случайно. Тогава бях свободна. Заговорихме се и тъй като си бях луда глава, му поисках телефона и се видяхме в клуб "Ялта" - мисля че там започна да се завърта тази наша бурна любов. Оттам нататък - 8 години вече не сме се разделяли", признава без бой Радина.

Реклама

Любовта пламва и Донков бързо се озовава под балкона на своята Жулиета и всъщност точно това й подвиква - "Жулиета, ела на балкона!".

Арт двойката се определя като бохеми (макар Радина да намеква, че напоследък е по-скоро домошарка). По думите на красавицата ревността не е нещо несъществуващо в тяхната връзка, но дори и да изпитва това тежко чувство, тя няма да го покаже. "Всеки от нас има нужда да остане насаме със себе си, да се усамоти, това е свободата" - такава е мантрата на техните отношения.

Двойката преди броени дни излезе за първи път заедно на сцена с представлението "Любовникът" по Нобеловия лауреат Харолд Пинтър.

В пиесата актьорската двойка се превъплъщава в сценично семейство, което представя любовта такава, каквато е, след стотиците закуски, обеди и вечери заедно и милиони споделени мигове.

Една игра на любов между двама съпрузи, превърнали рутинното си и подредено ежедневие в отчаяна надпревара в търсене на искриците на любовта, със силно размити граници между реалното и нереалното. Пиесата е определяна от критиците като изключително провокативна, на ръба на скандала, спектакълът не се препоръчва за лица под 16 години.

Реклама
Реклама
Реклама