Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7311816 www.bgdnes.bg

Криско кълчи кълки в САЩ (СНИМКИ)

Шеметна вакханалия спретна Криско по време на турнето си в САЩ в помещение, приличащо на изоставен склад за зеленчуци. Изявата му в Лас Вегас се превърна в диво парти с полуголи почерпени мъже, бесни чалга хитове и буря от летящи салфетки, разказаха пред "България Днес" свидетели на щурата забава. Присъстващи на представлението го оприличават повече на чалга участие през 90-те години на миналия век, отколкото на рап изява зад океана.

Българските емигранти дълго време очакват да видят Криско на сцената, но той ги изненадва, като се... качва по масите. Родният рапър прескача чаши с алкохол, чинии със салати и месни порции, докато нарежда най-популярните си рими. Купонджиите изпадат в екстаз и започват да го замерват със салфетки - обичай, който традиционно се изпълнява по чалготеките, но не и на концерти на рапъри, които пеят за много пари, скъпи коли и красиви жени. Във фолктематиката се вписва и протежето на Криско - блондинката Тита, която също се качва по масите и започва да кърши снага пред замаяните погледи на купонджиите.

Реклама

Някои от мъжете не издържат на бясното парти и падат дрехи и задръжки. Буквално! Младежи също се качват по масите, докато в едната си ръка уверено държат бутилки с уиски. Римите продължават, музиката се усилва и в момент на екстаз се случва неизбежното - едно от момчетата си съблича тениската и продължава полугол да припява на Криско и Тита, които изцъклят очи при нудистката гледка. Жените не остават по-назад в спектакъла. Младо момиче събира смелост, качва се при рапъра и започва да му танцува, докато той не може да се осъзнае какво се случва. Виждат се гол кръст и корем, но до ново разсъбличане не стига. Има и опити за размяна на целувки, но всичко остава на въображението. Мнозина са разочаровани.

Такъв купон не може да мине без чалга. Няма проблем! Рапърът Криско запява дуетните си парчета със Слави Трифонов - "Гледай как се прави" и "Едно ферари модел 2019", които са кавър версии на стари хитове от зората на родния попфолк. Публиката пощурява. Въртят се тела, щрака се с пръсти, чуват се подвиквания... Родни изпълнители, гостували на наши сънародници зад граница, масово разказват - българите обичат най-много народната музика, патриотичните песни и да има по-кръшни парчета, за да потанцуват и да си отпуснат душата.

Колоритната картина е допълнена от ретро фолкаджийката Мая, която заедно с половинката си Магапаса преди 20 години създадоха десетки хитове и парчетата им ехтяха от всяка кръчма. От доста време тя живее в Лас Вегас и не пропуска концерти на гостуващи родни изпълнители. На събитието с Криско е в челните редици. Прави си снимки с него и Тита, а на един от фотосите се вижда как се опитва да го целуне. Дали се е стигнало до интимност, историята мълчи. Но Мая вихрено се впуска в партито и с радост споделя, че искрено се забавлява на лудешкия купон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама