Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7312200 www.bgdnes.bg

"Левски" удари ЦСКА

Дербито между "Левски" и ЦСКА-София още не е започнало, а "сините" вече се поздравиха с изразителен успех. Те са безспорните победители сред секси половинките.

За това спомогнаха и трансферите през зимата. "Левски" се подсили с Николай Михайлов и Валери Божинов. Това означава, че на трибуните на Националния стадион утре една до друга ще седнат признати мацки като Николета Лозанова и Биляна Дол. Двете сериозно вдигнаха нивото на сексапила на "Герена".

Реклама

Те ще се присъединят към вече утвърдените хубавици в "Левски", сред които са Дениса Яблонска, Ерика Голубева на Богдан Вашчук, Александра на Станислав Костов, Виктория на Станислав Иванов и т.н.

ЦСКА-София не взе нито един играч през зимната пауза и не може да се похвали с нови половинки на трибуните. Нещо повече, те загубиха две от най-сексапилните си мадами. Станислав Манолев бе напъден от "Армията" след идването на Любослав Пенев. С него си тръгна и красивата Калина, която дълги години се изявяваше като модел в Италия.

Заради развод си тръгна и друга - знойната красавица Габи. Бразилката така и не успя да свикне с живота в България и заряза нападателя на "червените" Мауридес. Двамата се разделиха и тя се прибра в родината си.

Момчетата на Любо Пенев могат да се похвалят с пресаташето си. От януари насам за медийните им изяви се грижи Ина Крастовчева. Чаровната дупничанка определено удари в земята колегите си от другите отбори. До момента тя е най-ценното попълнение на "Армията".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама