Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7324347 www.bgdnes.bg

Жената на Краси Радков на работа при Нейков

Стаси иска сериозни роли, не все да е "стойка за микрофон"

Жената на Краси Радков - Станислава Генчева, излезе за малко от майчинството, за да се превъплъти в ролята на журналист в новия сезон на "Откраднат живот" по Нова тв, видя "България Днес". Симпатичната актриса, която отново хвана "дръжката с въпроси", участва в същата роля и в "Столичани в повече". "Иска ми се да ме забележат в по-сериозни роли, не все да задавам по три въпроса и толкова", ядосва се от късмета си Стаси, а съпругът й Краси се видял в чудо как да й угоди. Той говорил с Любо Нейков, с когото преди време бяха колеги, и той му обещал да преслушат Генчева и за нещо по-различно.

В медицинския сериал, който е сред най-харесваните филми на Нова тв, почти всяка роля е свързана с човек от екипа и в това няма лошо, виждат и зрителите. В предишните серии освен синовете на Милошев и талантливата Христина Апостолова участие взеха и синовете на Стоян Алексиев - актьорите Алек и Цветан. Тези дни се очаква запаметяващо присъствие да пусне и 38-годишният Мартин Герасков. Той е дете на актьорското семейство Милена Живкова и Ивайло Герасков.

Тя влезе в ролята на доктор Романова, а Ивайло се появи в лентата в епизодична роля на психолог. Театрали твърдят обаче, че Мартин е най-талантливият от родата им. Той ще влезе в любовен четириъгълник, в който е забъркана още Ралица Паскалева, Гергана Стоянова и Емил Марков. Неговият герой играе любовник на доктор Стилянова, който пострада при тежка катастрофа и веднага бе настанен в новата болница "Света Анастасия". В момента Герасков е по-известен предимно с работата си в дублажа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама