Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7336753 www.bgdnes.bg

Мисис България 2018 Станислава Андреева: Коцето е пич, но не спя с него

Каква интимна връзка?! Той има жена и деца 

"Коцето е пич и готин човек, но нямам интимни отношения с него. Изписаха се какви ли не неща - че имаме връзка, че сме любовници, но истината е, че само се забавляваме с него".

Това заяви ексклузивно пред "България Днес" Мисис България 2018 Станислава Андреева. През последните дни изкусителката беше замесена в любовна афера с фолкпевеца Константин, след като се появи пикантна снимка, на която двамата са гушнати.

Реклама

"Ако между двама души има нещо, те няма да се показват публично заедно и да се снимат, а ще се крият. Как ще имам връзка с него?! Той има жена и деца. Харесвам съпругата му Надя, тя също е много печена. Предполагам, че е запозната отлично с професията му, знае, че той контактува с много хора, и не го ревнува от подобни ситуации", коментира Андреева.

Мисиската внесе яснота около срещата си с Коцето.

"Бях с приятели на дискотека във Варна и Константин имаше участие. Не сме много близки, засичали сме се предимно по нощни заведения и сме се поздравявали. Всичко стана като на шега - покани ме на сцената да се надпяваме. Започнахме с дуета му с Алисия, а след това продължихме с народни песни. Първоначално мислех, че на хората в дискотеката ще им стане скучно, но те много се забавляваха. С Коцето ни беше много весело и той се впечатли от гласовите ми данни", каза още хубавицата.

Впоследствие двамата се виждат и в едно от сепаретата и правят снимката, която разбуни духовете през последните дни. Фотосът даде повод на мнозина да предположат, че се заформя нова светска двойка, тъй като Станислава е свободна жена, а Коцето е доказан ценител на красотата на женския пол.

Станислава разказва, че пее от дете и голямата й мечта била да стане певица, но с времето оставила тази цел на заден план.

"Нямам музикално образование, но имам визия и гласови възможности. Мисля, че пея отлично и мога сега да се насоча към музикална кариера. Вярвам, че ще се справям много добре, защото на мен ми е заложено в ДНК-то да съм изпълнителката", допълни мисиската.

В публичното пространство се завъртя информацията, че Коцето ще продуцира Станислава в музикалната й кариера. Той в момента не е част от "Пайнер" и има пълната свобода за бъдещи проекти. По подобие на други изпълнители като Криско и Галин, и Константин решава да гради кариера на продуцент, гласи разнасящият се слух. На въпрос на "България Днес" дали Коцето ще я продуцира, Андреева отговори през смях: "Попитайте го него".

Станислава е носителка на редица титли от конкурси за красота - Любимка на публиката на "Мисис Бургас 2017", Мисис Спортно тяло 2017, Мисис България Планета 2017 и Мисис България 2018. Около Константин традиционно е пълно с красиви жени, като през годините са десетки случаите, в които са му приписвани любовни авантюри с красавици. Многократно в интервюта фолкизпълнителят е заявявал, че е верен на съпругата си и никоя чужда жена не може да го изкуши. В деликатни ситуации Надя го защитава, че работата му е такава и тя никога не го ревнува, макар да знае, че цяла армия от мадами искат да отмъкнат мъжа й.

Реклама
Реклама
Реклама