Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7339233 www.bgdnes.bg

Папи Ханс изригна пред "България Днес": Фънки, не съм глупав!

Дара ми помага да вляза в образа й

Фънки, не съм глупав! Това предупреждение отправи към Димитър Ковачев, член на журито в "Като две капки вода", участникът в шоуто Папи Ханс чрез "България Днес" .

"Фънки ме имаше за малко побъркан и не достатъчно интелигентен. Мисля, че има едно грешно впечатление за мен от песента ми "Кекс", обясни Папи.

Реклама

Константин Трендафилов, както е името на поета и музикант, бе посечен от рокаджията още в първия лайф на шоуто. Брадърът се превъплъти като Миро от "Каризма", но Димитър Ковачев изобщо не хареса имитацията.

"Направи ми впечатление, че Фънки още не ме възприема за нормален човек. Лека-полека ще се пречупи и ще започне да ме харесва и да ме има за нормален човек", сигурен е Папи.

Той не се притеснява, че Фънки не крие най-добри чувства към него.

"Оставам всеки да мисли каквото си иска. Не се вълнувам от хорското мнение", категоричен е бившият брадър.

Следващият образ, в който Папи ще влезе, е на Дара. Двамата имаха бурна връзка, която приключи през миналата година. Въпреки това те си остават приятели и до днес и си помагат, с каквото могат.

"Щом ми се падна Дара, веднага й се обадих - довери Трендафилов. - Взех съвети от нея. Тя ми каза, че това е парче, в което няма да имам възможност да дишам. Много трудна песен. Дара ме наплаши, след като ми призна, че едва си взима въздух по време на участия от това изпълнение. Само мислейки за това колко работа имам да положа, за да вляза в образа на Дара, ми се пръска главата. Радвам се, че я познавам и ми помага. Ще бъда уникален като Дара", категоричен е Папи Ханс.

Талантливият поет и музикант не мисли за победа в имитаторското шоу. Той е сигурен, че ще спечели поне един лайф, ако му се падне да бъде Тони Стораро.

Реклама

"Ще ги убия - закани се Папи. - Би било твърде хубаво да ми се падне той. Имам амбиция да дам най-доброто от себе си в предаването. Ако си свърша работа, може би ще спечеля, не знам, не съм мислил още", добави изпълнителят на "Кекс".

Папи Ханс признава, че "Капките" изпиват цялата му енергия.

"Нямам време за личен живот. Нямам свободно време. Полагам къртовски труд, за да успея. Винаги правя така. С всичко, с което се захвана, давам най-доброто. Така е й в новата ми песен. Искам всичко, което правя, да е съвършено", признава Папи.

Младият изпълнител тайно се надява на някой от участниците в "Капките" да се падне негова песен. Засега Папи има три парчета като последната е доста обещаваща.

"Копнея на някой да се падне "Супер палав". Това ще бъде изумително", завърши участникът в "Капките".

Реклама
Реклама
Реклама