Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7339458 www.bgdnes.bg

Фики палува с шаферки

Певецът го удари на ергенлък -

Голи дупета го изкушават, докато жена му гледа бебето 

Разкрепостени шаферки нападнаха фолкаджията Фики, видя "България Днес".

Чалгаджията беше налазен като безпомощен сръндак от стадо хиени от купонясващи разкрепостени девойки. Ситуацията с еротичен привкус се разиграва в столична чалготека в Студентски град.

Традиционно участие на Фики се превръща във вакханалия - девойките го награбват, започват да го прегръщат, някои дори опитват да го целунат, а през цялото време фолкаджията гледа шокиран. Момичетата искат запомнящо се моминско парти и го получават. Фики им пее на ушенцата, а те отблизо оглеждат и дори опипват мускулестите му ръце.

Реклама

Макар първоначално да е дистанциран, постепенно изпълнителят се отпуска и се включва зрелищно в партито. Фики се раздава в кръшните танци, докато шаферките му подсвиркват и обръщат чаши на екс. В купона се включват и полуголите танцьорки на нощния клуб, които предизвикателно извиват тела. Някъде в този момент Фики съвсем губи уравновесеност и се раздава максимално. Той продължително задържа погледа си на голите дупета на танцьорките, но не събира смелост да ги докосне.

Цялата сцена се разиграва в малките часове на нощта, когато съпругата му Гюлджан е с бебето вкъщи. След раждането на детето Фики се задържаше повече вкъщи и беше ограничил максимално участията си из страната. През последните месеци постепенно се завърна към предишния си живот с повече професионални изяви и отново обграден от изкусителни фенки.

"Всеки мъж е изневерявал някога! Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка една жена има нужда от внимание, грижи и много любов", призна фолкпевецът. Той не споделя дали е кръшкал на жена си Гюлджан.

"Човек, който обича, ревнува. Така е, няма как да твърдиш друго. На първо място е доверието и веднъж загубено, не може да се върне", разкрива Фики, че винаги е бил ревнив към жените си.

Фики носи тежка корона, смята таткото на изпълнителя Тони Стораро. Според човека глас на големия му син му тежи фактът, че постоянно е сравняван с него. Самият Тони през годините е набеждаван в изневери без категорични доказателства, а в същото време е работил по цели нощи, за да изхранва семейството си.

"На Фики му е трудно. Не успях да го предпазя от постоянните сравнения. Той си носи тежката корона на славата", признава Стораро-старши.

Реклама
Реклама
Реклама