Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7343177 www.bgdnes.bg

Кичка Бодурова изригна: Фънки е недодялано човекоподобно!

Гаф в "Като две капки вода", публиката възмутена

"Фънки е недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант", с тези думи избухна естрадната певица Кичка Бодурова по адрес на музиканта Димитър Ковачев - Фънки. Двамата не се понасят от години, а повод за поредния им скандал стана преобразяването на Стефан Илчев като Кичка в "Като две капки вода". Фънки поряза Стефан с остри думи, които бяха отправени по-скоро към Кичка.

"Това предаване започна нещо да се скапва. Знам възможностите на Стефан, тая песен не беше нищо особено. Имаш лош късмет. Кичка да не е Майкъл Джексън, че да е трудно да я имитираш" - обяви Фънки. Думите му веднага ядосаха Кичка дори отвъд океана.

Реклама

"Изобщо не искам да го коментирам! Публиката сама вижда, че той е абсолютно безполезен за шоуто и само се заяжда", подчерта пред "България Днес" Кичка, която видимо е ядосана от коментарите на родния Шрек.

Веднага след края на предаването избухна вълна от недоволство в социалните мрежи. Според повечето зрители именно Стефан заслужава да е победител в епизода, а не Петя Буюклиева.

"Фънки е ужасен! В това издание е непоносим, злобен и се заяжда с всички", "Фънки, прекаляваш" са само част от коментарите. Видимо дори пред камерите Фънки влиза в конфликт с Хилда Хазасян. Двамата спорят постоянно за представянето на участниците. Хилда не сдържа раздразнението си, че Фънки нарочно се заяжда. От своя страна музикантът я реже непрекъснато, че се изразява прекалено ласкаво. Според хора от екипа напрежение има и зад камерите. Фънки не контактувал нито с участници, нито с жури.

Епизодът на „Капките“ ядоса публиката и заради гаф в самия край. Зрителите заподозряха, че бутонът на късмета е нагласен предварително и участниците получават образ, който да имитират по свой вкус. Дичо и Деси Добрева се уредиха с персонажи, без дори да натискат фаталния бутон. И двамата високо обявиха в ефир, че не са пипали копчето, но въпреки това той им разпределя образи. След гафовете от апаратната на шоуто признаха, че бутонът е счупен и побързаха да закрият предаването. Така за първи път в историята зрителите не можаха да видят кои образи ще имитират всички участници в „Капките“. От предаването обясниха, че гафът е бил технически и няма нищо нагласено. Въпреки това зрителите още се възмущават гневно на ставащото в ефир.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама