Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7343612 www.bgdnes.bg

Миро копира победител в "Евровизия"

Клипът на родния изпълнител същият като този на Дима Билан

Най-новият клип на изпълнителя Миро поразително прилича на видео на руснака, победител в "Евровизия 2008" Дима Билан. Феновете веднага забелязаха сходните кадри.

Клипът към парчето на Миро "Печат от моята душа" и това на Билан са снимани в Исландия. Водопади, океан, скали, всички кадри са идентични с тези в клипа на руснака Билан към песента му "Океан". Нежна музика и лиричен текст съпровождат и двете парчета.

Реклама

Фактите говорят сами по себе си. Пръв в Исландия снима именно руският секссимвол. Той каца на острова още през 2017 г., за да запише клипа към новия си хит "Океан". Билан още тогава шокира феновете си, като пуска снимка в социалните мрежи с гола глава. Песента вижда бял свят едва преди няколко седмици.

От своя страна Миро осведоми почитателите си, че е в Исландия, месец преди да сподели в мрежата видеото. Само за месец, след като пуска нежната си балада "Океан", руският певец трупа забележителните 6 млн. гледания в Ютуб. Видеото на Миро е с по-скромни резултати.

Миро твърди, че снима в Исландия не само заради красивата природа, но и заради цената, която плаща. Певецът твърди, че в България всичко това би му струвало много по-скъпо, а логистиката да получи разрешение за снимки в красиви местности в родината, се оказва изключително сложна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама