Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7344948 www.bgdnes.bg

Мениджърът Ивайло Гоцев: Кобрата ще удря с 40% по-яко

Кубрат Пулев ще удря с 30-40% по-здраво, разкри пред "България Днес" мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев. Причината за това е нов треньор по силова и кондиционна подготовка, който работи с Кобрата.

37-годишният софиянец се завръща на 23 март. Той ще се бие срещу румънеца Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут и 1 загуба) в основния мач на галавечер в предградието на Лос Анджелис - Коста Меса. Срещата е насрочена за 10 рунда.
Кобрата вече втора седмица е в Лас Вегас, където се присъедини към своя брат Тервел.
"Тук е и неговият основен треньор Ули Вегнер - обясни Ивайло Гоцев. - Ще прави спаринги с нашумелия американски боксьор Майкъл Хънтър (16 победи, 11 с нокаут и 1 загуба), който има победа над Тайсън Фюри при аматьорите. Друг негов партньор е и синът на бившия световен шампион в тежка категория Хасим Рахман - Хасим Рахман-младши (7 победи, 4 с нокаут)."


Според Гоцев Богдан Дину не е за подценяване.
"Няма какво да губи. Ако запише успех над Кубрат, това почти сигурно ще му гарантира мач за титлата", добави мениджърът.
Кобрата ще има възможност да се бие в домашна обстановка. Първите три реда в зала "Хангара" ще бъдат резервирани за българи.
"Съоръжението е малко, събира около 1500 зрители - добави Гоцев. - Залата ще е пълна със сигурност дори без да правим реклама."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама