Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7345456 www.bgdnes.bg

Софи Маринова спря движението пред Министерския съвет

20 момичета покани на моминското парти на певицата шаферката й - Мис Баба

Ромският славей Софи Маринова спря движението пред Министерския съвет, за да позира цялата в бяло с най-добрите си приятелки за моминското си парти, видя "България Днес". Шаферката й - красивата Мис Баба Дони Чачова, организира купона, в който момичета пяха и танцуваха до зори.

"Имаше татуировки за ръцете на всички нас. Гринго също дойде, Лоренцо - синът й, той. Двамата бяха изненада за Софка, тя танцува и пя повече, отколкото на нейно участие. От колежките й дойде само Ани Хуанг", обясни Дони.

Реклама

Другите й шеферки - дизайнерките София Борисова, Руслана Канева и кметицата на Владая Таня Иванова, също били на купона. Екстравагантна бяла лимузина взела момичетата, след което топгримьорът Борислав Соколов - Мис Бони гримирал Софи и дружките й.

"Обиколихме цяла София в червените си тоалети и си направихме изключителни фотоси", коментира още Чачова. Малко преди края на вечерта Гринго и Софи се оттеглили в специално нает апартамент за първата си брачна нощ.

"Това беше генералната репетиция за "Голямата Луда Сватба", която ще се състои на 24 март", обясни още Мис Баба.

Изпълнителката на "Плачещо сърце" вече смени фамилията си на Давидова, след като на 9 февруари подписа с любимия си Тодор Давидов. Кумове им станаха Преслава и любимият й Павел Лазаров.

Дони Чачова: Това е предизборна атака!

Реклама

Съпругът на Мис Баба Дони Чачова - кметът на община Стрелча Стойно Чачов, се проверява от Икономическа полиция, стана ясно вчера. По неофициална информация причина е съставяне на документи с невярно съдържание. Чачов седна в стола на общински кмет на Стрелча, след като предшественикът му Иван Евстатиев беше арестуван и осъден на 4 години затвор за изнасилване на 16-годишно момиче. Според официалната биография на Чачов той е международен съдия по минифутбол и официален делегат на БФС.

- Г-жо Чачова, как ще коментирате изявлението възможността съпругът ви Стойно Чачов да получи до шест години затвор заради упражнена принуда върху своите подчинени?

- Смятате ли, че ако имах и един грам съмнение за поведението и дейността на съпруга ми, щях да отида вчера на партито на Софи Маринова? Всеки здравомислещ човек може да прецени, че ако имах притеснения някакви, щях да съм в Стрелча с него, а не в София. Това са абсолютни измислени съчинения!

- Какво тогава се случва?

- "Сготвиха" съпруга ми, както се казва на жаргон. Винаги около всеки кмет има хора, които не го харесват, които искат да седнат на стола му или такива, на които не е симпатичен и подават сигнали. Законът позволява всеки български гражданин да подаде сигнал срещу длъжностно лице. Следващата стъпка е органите да извършат проверка. Те подават срещу него сигнали непрекъснато, както срещу всеки кмет. Разликата е, че този път някой е повикал телевизии и се вдигна излишен шум. Похарчиха се пари на телевизиите, на прокуратурата, на нас гражданите и не беше редно да се прави. Защо медиите не отразят, когато правим благотворителни акции и помагаме на хора? Когато събираме пари за децата, това не е интересно. А когато някой си реши да подаде сигнал, става сензация. Спокойна съм, защото никой не познава по-добре от мен съпруга ми. Вярвам му напълно! Ние сме честни и почтени хора и помагаме на всички. Той не е притеснен, аз също. Да не забравяме, че наближават избори. Който и да казва, че това не е предизборна атака, за мен си е точно такава. Неизвестно кой цели да омаскари мъжа ми, но той е силен и ще издържи.

Реклама
Реклама
Реклама