Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7345530 www.bgdnes.bg

Тита опасно близка с Галин

Певицата се вихри на чалга парти в Студентски град 

Не замесвайте името ми с татко, избухна изпълнителката 

Бясно парти спретна певицата Тита, докато баща й е в ареста, научи "България Днес".

С широка усмивка тийнсензацията избухна в нощта на вторник срещу сряда в чалготека в Студентски град в столицата. В неделя Специализираният наказателен съд остави за постоянно в ареста нейния татко Милен Пенчев (директор на НОИ - Силистра) за източване на институцията. Зад решетките са още началникът на сектор "Отпускане на пенсии" Стоянка Симеонова, както и Тодор Тодоров. Тримата са обвинени за неправомерно отпускане на максимални пенсии чрез фалшиви документи.

Въпреки сложното семейно положение Тита се появи на участие в столичната чалготека, където случайно или не се оказа в компанията на фолкпевеца Галин. Той беше избрал заведението, за да отпразнува 28-ия си рожден ден.

Реклама

Двамата демонстрираха интригуваща близост, като цяла нощ не спираха да се прегръщат и целуват по бузите. На няколко пъти младата певицата се сгушваше в колегата си, който я обгръщаше с големите си мускулести ръце.

Двамата споделяха и едно и също сепаре, където бяха в компанията на приятели. Дори и едновременно духнаха свещичките на тортата, която е специално изработена за рожденика. Направиха и няколко дуета заедно за радост на многобройната си фенска маса.

Тита излезе на клубната сцена, а широката усмивка не слизаше от лицето й. Певицата се раздаде в танците и не даваше вид, че има някакви сериозни проблеми. Това й е било изключително трудно предвид ситуацията с баща й, казват нейни близки. Въпреки това Тита, която е имала ангажимента преди арестите, е решила да не го отменя, а да го изпълни като истински професионалист.

"Само тя си знае какво й е било, докато пее и се насилва да се смее" - казва нейна приятелка.

Купонът завърши традиционно - "заваляха" и хилядите салфетки, които са част от всяко истинско чалга парти. Изпълнителката не отказваше снимки с почитателите си, а с някои от тях си поговори и на уше, като комуникацията им остана в сферата на тайните. Тита не се притесни, че се изявява в рап и поп средите, а в нощния клуб гърмеше предимно чалга. Още преди месеци певицата беше забеляна да се забавлява на ритми от кръшния жанр, по подобие на колежката си Гери-Никол, който също пее в чалготеки.

Реклама

Тита беше заложила на семпло облекло, съставено от електрикова блуза и пола, които не са типичната фолквизия, налагана от младите момичета.

"Беше трудна седмица, но вече съм по-добре", призна преди дни Тита, малко преди да излезе на сцената на предаването "Като две капки вода". Имаше съмнения, че тя ще прекрати участието си в шоуто заради ареста на баща си, но беше там и отново с широка усмивка.

Заради многобройните информации покрай нея последните дни Тита реши официално да обяви какво я вълнува и дразни в създалата се ситуация. Тя избухна с остър коментар в социалните мрежи:

"По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция. Първо, не е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация! Второ, аз и всички негови близки сме озадачени как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да се разбере обективната истина", заяви тийнсензацията.

И добави: "От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите отново така „шумно“ да я отразят".

На последното заседание на Специализирания наказателен съд Пенчев поиска делото да бъде гледано при закрити врата заради медийния интерес, че е баща на Тита. Прокуратурата не възрази, но съдът не видя основание делото да не бъде публично.

Реклама
Реклама
Реклама