Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7345731 www.bgdnes.bg

Синът на Ани Салич се раздели с първото си гадже

Красавицата отиде да учи в чужбина, иска да стане модел

Синът на Ани Салич – Лазар, се раздели с първото си гадже Изабел, научи "България Днес". Това се случи, след като наборката на красивия младеж била приета да учи в бизнес колеж в Ротердам, Холандия.

Двамата официално не са скъсали, но големите разстояния се оказали пречка за любовта им.

"Както се казва: далече от очите, далече от сърцето", споделят колеги на Ани Салич, която много харесва момичето и продължава да поддържа контакти с кандидат-снахата.

Реклама

Лазар от години ходи с Изабел. Двамата са завършили Италианския лицей, а на бала били от най-красивите двойки в училището. "Изабел често преспиваше в дома на Лазар. Обичат се", въздишат приближени до 19-годишните влюбени. Девойката е запалена сърфистка, мечтае за моделска кариера, а в свободното си време с Лазар постоянно спортували. И за двамата това е първа сериозна връзка. Първото появяване на двойката заедно станало на тържество на Нова телевизия, на което двамата цъфнали, а Ани Салич и колеги много им се зарадвали.

Синът на Салич винаги е бил възпитаван изключително стриктно, и то най-вече от страна на майка си. "Страх ме е момчето ми да не ме намрази заради строгостта ми", споделяла е журналистката.

Раждането на Лазар е една от големите драми в живота на новинарката, тъй като десет месеца трябвало да лежи за задържане. Раждането също било трудно. Въпреки това Ани се навила на второ дете. Вече 12-годишната Хана също учи в Италианския лицей и е усмихнато и ученолюбиво дете.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама