Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7345931 www.bgdnes.bg

Хю Джакман се завръща в Бродуей с "Човекът - Музика"

Австралийският актьор Хю Джакман се завръща в Бродуей като класическия измамник в мюзикъла "Човекът - Музика", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Двукратният носител на наградата "Тони" ще участва в новата постановка по произведението на Мередит Уилсън, съобщи продуцентът Скот Рудин. Представленията ще започнат през септември 2020 година.

Реклама

В ролята на Харолд Хил Джакман ще изпълни любими песни като "Ya Got Trouble", ''Seventy-Six Trombones" и "Gary, Indiana."

Режисьорът Джери Закс също е носител на наградата за мюзикъли "Тони". Хореографията е поверена на друг носител на престижната награда - Уорън Карлайл. Голяма част от изпълнителите, сред които Бет Мидлър, са от друг бродуейски спектакъл "Здравей, Доли!" - също отличен с "Тони".

Това е третото поредно поставяне на мюзикъла през годините. В ролята на Хил са се превъплъщавали Крейг Биърко, Ерик Мъккормък, Дик ван Дайк, Робърт Престън, чиито изпълнения продължават да бъдат легенди на Бродуей, без да се брои филмовата версия от 1962 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама