Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7347361 www.bgdnes.bg

Дизайнерката на Десислава Радева взе "Златната игла"

Президентшата се върна от Словения специално за наградите

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, пристигна специално от Словения за връчването на наградите "Златна игла". Тя закъсня за началото на церемонията, а по-късно бе посрещната от председателя на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Президентшата бе облечена в тоалет в модния за сезона син цвят. Роклята е дело на любимата й дизайнерка Невена Николова и с нея Радева бе на срещата си с кралица Елизабет II. Първата ни дама бе достатъчно ефектна - с високи токове, прибрана коса, лек грим и усмивка на лице, за да й трябват бижута, коментираха я дами на ревюто. През цялото време президентшата седя до любимката си Невена и двете коментираха рокли от дефилето. Когато обявиха името на новия носител на "Дизайнер на годината", Николова излезе на сцената около манекенките си, а Деси й подари огромен букет изненада.

Реклама

Със статуетка "Златна игла" си тръгнаха Джулия Ангелова за моден гримьор, Радослава Лазарова за млад дизайнер и Аксел Харди за модна иновация.

Манекенки с целулит и излишни кила направиха недобро впечатление на ревюто, докато водещата Гери Дончева се опитваше със запъване да чете от листа пред себе си. Организацията на проф. Стойков обаче бе на световно ниво.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама