Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7349124 www.bgdnes.bg

Ариана Гранде и Тейлър Суифт спечелиха по две топ награди на Айхарт рейдио

Ариана Гранде и Тейлър Суифт спечелиха по две музикални награди на Айхарт рейдио, съобщи Контактмюзик.

Гранде бе отличена с престижната награда Артист на годината и с отличието за изпълнителка на годината. Тя не присъстваше на церемонията в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис, защото се подготвя за предстоящото си световно турне "Sweetener", информира БТА-

Реклама

Гранде обаче каза в записано предварително свое изявление, че е поласкана, че й е присъдена наградата Артист на годината. "Ще спя с нея", увери тя.

Дрейк, който е на турне, бе обявен за изпълнител на годината, а отличието за най-добро дуо/група грабна "Файв секъндс ту съмър".

Тридесет и осем годишната Алиша Кийс бе удостоена с приза "Новатор" за приноса си към поп културата и различни социални каузи. Тя пя заедно с 8-годишния си син Иджипт на церемонията.

Тейлър Суифт спечели наградите за най-добро музикално видео за "Delicate" и за турне на годината за "Reputation" - най-печелившото турне в историята на САЩ. В рамките му певицата изнесе десетки концерти на стадиони.

Наградата за най-добра песен бе присъдена на "The Middle" на Зед, Марън Морис и Грей, а за най-добро сътрудничество - на "Finesse" на Бруно Марс с участието на Карди Би. "Три дейс грейс" спечели наградата за рок изпълнител на годината. Гарт Брукс бе обявен за артист на десетилетието, Люк Кумс - за кънтри изпълнител на годината, а "Имаджин дрегънс" - за изпълнител на алтернативен рок на годината. Карди Би спечели наградата за хип-хоп изпълнител на годината, а Ела Мей - за ар ен би изпълнител на годината.

Реклама
Реклама
Реклама