Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7349385 www.bgdnes.bg

Щерката на Фатик отличничка

Адриана става брокер, ще продава луксозни къщи

Малката дъщеря на покойния Филип Найденов-Фатик е пълна отличничка. Адриана следва Международен бизнес в Нов български университет и досега си е взела всички изпити с шестици.

Наследницата на империята Фатик иска и да започне работа, за да се издържа сама. Пред свои колежки в университета тя споделя, че ще се занимава с продажба на луксозни жилищни имоти. Адриана дори е била на интервю в голяма агенция, където веднага я одобрили.

Реклама

Момичето е привлечено от добрите комисиони, които ще изкарва от всеки продаден имот на богаташи. Майка й Адриана, на която умната студентка е кръстена, настоявала момичето веднага да се заеме с изкарването на лични средства, а не само да пилее фамилното богатство.

Адриана е любителка на скъпите дрехи и луксозния начин на живот. Дори в момента е в САЩ на сестра си Александра. По-голямата сестра Тюркмен работи в моден бутик в Ню Йорк и вече е самостоятелна. Адриана замина на гости на кака си уж за малко, а вече обикаля близо месец плажовете на Маями. Адриана имаше бурни тийнейджърски години. Тя влезе в новините, след като се сдърпа с бившия шеф на "ЦСКА" Димитър Борисов-Гърнето в столична дискотека.

Не е ясно какви са били причините за кавгата, но 17-годишното момиче отнесе юмрук в лицето и се наложи да дава показания в полицията. Тогава майка й побесня и заплаши да съди побойника, но в крайна сметка нещата се разрешиха по мирен път.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама