Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7349430 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани ексклузивно: Не съм проститутка!

Полицията не ме търси, няма да стъпя в съда

"Не съм проститутка! Нямам нищо общо с хората, за които се твърди, че са мои сводници. Дори не ги познавам."

Това ексклузивно признание направи пред "България Днес" силиконката Джулиана Гани.

Брадърката е категорична, че няма да ходи в съда, тъй като не се чувства длъжна. В средата на седмицата фурията отсвири поредно заседание на съда. Тя е сред свидетелите по дело срещу трафик на жени. В обвинителния акт се сочи, че Джулиана и други момичета работят като проститутки за Даниел Буруджиев, по-известен като Дани Обувката.

Реклама

"Няма да стъпя в съда - закани се Гани. - Дори не знаех, че е имало дело. Ако съм карана да бъда проститутка, веднага щях да издам хората, които ме подтикват да правя това. Но аз нямам допир с тях. Засичала съм ги само на един конкурс. Това беше преди много години", категорична е Джулка.

Властите твърдят, че не могат да открият силиконовата бомба. Те търсели под дърво и камък брадърката, но без успех.

На първото заседание по делото Гани отново не се появи. Тогава силиконката изтъкна, че има неотложна работа и няма как да присъства.

"Никой не ми е звънял от полицията - категорична е плеймейтката. - Ако искат, веднага могат да ме намерят. Не крия къде живея. Нито майка ми ми е казвала, че са ходили при нея, нито никой", добави още Гани.

За проблемите на Джулиана Гани с правосъдието се разбра в началото на годината. Нейното име заедно с това на Гергана Райчевска се появиха в съдебни документи, които уличават бизнесмена Даниел Бурджиев - Дани Обувката в сводничество. Според тях известните силиконки се сочат като пострадали от трафика на хора, както официално се води предлагането на платени ласки. Дани Обувката се признава за виновен, че дърпал конците на престъпна банда за сводничество, действала от май 2011 г. до юли 2012 г., когато е разбита при акция. Той сключи споразумение със съда и така се измъква само с 1 година и половина условно и 10 бона глоба. Тарифата за 1 час секс в столицата била 400-600 лева. В други градове мизата се вдигала на 600-1000 лв. За един ден в чужбина загорелите клиенти трябвало да се бръкнат с 1000 евро.

Реклама

Проблемите на Гани не са само в съда. Тя все още тръпне в очакване да получи така мечтания развод от бившия си мъж Станимир Ташев. Мачото избяга в чужбина и от него няма ни вест, ни кост. Делото по развода вече тече, но Ташев не са явява на заседанията.

Проточването на процеса спира Джулката да вдигне нова сватба. Тя е сгодена за голямата си любов Илиян Найденов, но не може да се врече във вечна вярност, тъй като още се води женена.

"И да не се явява в съда, пак ще се разведа - категорична е брадърката. - Аз съм ищец в случая. Не искам нищо от него. Той живя при мен. Издържах го, но накрая се скри. Не знам къде е. Не съм го търсила. Имам си адвокат, който движи нещата."

Щом получи така мечтаният развод, Гани веднага ще вдигне сватба с възлюбения си Илиян.

"Той организира всичко. Науми ли си нещо, и го прави. Не знам нищо. Казал ми е да не се притеснявам. Илиян иска сватбата да се превърне е грандиозно събитие. Очаквам много изненади от него. Щом съдът ме разведе, веднага се женя", довери пред вестника плеймейтката.

В момента Гани се възстановява от операция на носа. Силиконката решава да го клъцне малко. Сега вече е перфектен, както малката Джулка винаги е искала.

"Ще ходя с шина няколко дни. Цялото възстановяване ще продължи около две седмици", разкри още Гани.

Следващия месец малката Джулка заминава за поредно екзотично пътешествие. Двамата с Илиян обожават да обикалят света. Те вече имат резервирани билети за остров Бали.

След като излезе от "Биг брадър", Джулиана и годеникът й изкараха няколко дни на Филипините.

"Ще бъдем на Бали две седмици - признава Гани. - Илиян със сигурност ще направи престоя ни незабравим", добавя силиконовата бомба.

Реклама
Реклама
Реклама