Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7349480 www.bgdnes.bg

Гришо отново в опасна близост с Бушар

Шерцингер теши мъката от раздялата с тренировки във фитнеса

Григор Димитров и Южени Бушар (Кан) отново се озоваха в опасна близост един до друг. Двамата се засякоха на тенис турнира в Маями, който започва следващата седмица. Те попаднаха в новините, а имената им бяха споменати заедно в няколко материала на най-популярните издания зад океана.

Светските хроники са убедени, че Гришо и канадката в момента са волни птички. Наскоро българинът се раздели с Никол Шерцингер след 3-годишна любовна афера. Блондинката Бушар никога не се е хвалила с гадже, макар да е една от най-желаните спортистки заради перфектното тяло и пленяващата усмивка.

Реклама

Флуидите потекоха за пръв път между Григор и Южени преди пет години в мексиканския град Акапулко. Тогава двамата участваха в специално медийно събитие по средата на океана. Те бяха закарани с хеликоптер на корт, който беше изграден върху водата. По време на пътуването канадката хвърляше скрити погледи към пакета на българина, докато страстно се облизваше с език. Паметните кадри обиколиха социалните мрежи и веднага станаха повод за клюки. Тогава Димитров все още въртеше буйна любов с Мария Шарапова.

Бушар и Гришо изглеждаха толкова разгорещени в Акапулко, че накрая се хвърлиха във водата.

Докато Димитров се готви за завръщане на корта в Маями, неговото доскорошно гадже Никол блъска здраво във фитнеса на противоположното Западно крайбрежие. Шерцингер със злоба помпа мускули, след като беше разкритикувана заради наднормено тегло. Красавицата беше качила килограми след раздялата с българина, но вече е върнала старата форма.

Никол получи похвали за своето тяло и изключително излъчване на музикалните награди "Ай Хърт Редио" в Лос Анджелис. Тя се появи в много нетипичен стил. С дълга бяла рокля под коленете и без деколте. Модните спецове отбелязаха, че за пръв път от доста време надарената хавайка не е показала своя впечатляващ бюст.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама