Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7349486 www.bgdnes.bg

Рачков забърса най-секси диджейката

Спрягат ги за гаджета

Изкусителната Мария работи за актьора, пътуват заедно в чужбина 

Димитър Рачков стана шеф на най-сексапилната българска диджейка!

Мария Панева, която се подвизава с артистичния псевдоним Мис Парти, вече е част от екипа на спектакъла "Забраненото шоу на Рачков". Ролята на татуираната красавица, която обича да застава зад пулта полугола, е да озвучава представлението, като през цялото време е на сцената.

Актьорът е впечатлен не само от визията на Мис Парти, но и от музикалните й способности и затова й предлага работа при него. Въпреки че има участия в заведения в София и на морето, Мария веднага казва "да" на Митето и двамата стават тандем.

Реклама

Една от първите изяви на Мис Парти беше миналия уикенд, когато "Забраненото шоу на Рачков" гостува в Лондон и беше представено пред българска публика на Острова. Щастлива от новата си работа, Панева пусна снимки с екипа, а специален фотос показа и с Рачков. Двамата греят с широки усмивки, като гаранция, че в екипа всичко върви по мед и масло.

Близостта им провокира интернет потребителите да коментират, че между двамата има нещо повече от професионални отношения.

"Рачков, жените около теб все се казват Мария", "С тази красавица ще ти е трудно да останеш сериозен" и "Има нещо гнило между вас двамата" са само част от коментарите, които циркулират около Мис Парти и Рачков.

Съмненията се засилиха още повече, след като преди дни се появи слух, че гаджето на актьора Мария Игнатова си е събрала багажа и двамата не живеят заедно. Подобна информация няма официално потвърждение, което още повече провокира любопитството на почитателите им. Панева е категорична - с Рачков нямат интимни отношения, просто работят заедно.

Мис Парти стартира с кариерата си на диджей преди 5 г., през които има повече от 1000 участия в България и чужбина. Тя завърши висшето си образование за моден дизайнер, изявява се като модел и има собствени хип-хоп песни. Сега вече се качва и на театралната сцена, с което обогатява артистичната си визитка.

Реклама

"Не мога да кажа дали съм най-секси диджейката, но постоянно го чувам от хората. Това е най-верният атестат", споделя пред "България Днес" Мария.

"Музиката е моята страст, откриха ме експерти и ми предложиха да завърша курса. Обучиха ме и успях да развия мой собствен талант. Справям се отлично, хората са доволни и се забавляват на плажа", разказва Мария, която миксира парчета в техно, денс, хип-хоп и R&B стил, а вече пуска и музиката в шоуто на Рачков.

Татуираната мадама е родом от Димитровград, но преди десетина години се мести във Варна, където записва моден дизайн. От много малка има афинитет към музиката, танците, модата, рисуването и сценичните изяви. Професионално се е занимавала 15 години с модерни танци и джаз балет. Участвала е в много конкурси за красота и неведнъж е грабвала короната.

Реклама
Реклама
Реклама