Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7349501 www.bgdnes.bg

Галин стана мутра

Дебют в киното! 

Фолкпевецът влиза в ролята на гангстер

Фолкпевецът Галин стана истинска мутра. Той преследва, заплашва и поръчва хора... от големия екран. Мускулестият изпълнител на "Как си, кажи" е поканен от режисьора Матей Генчев в нов български филм.

В него фараонът на фолка влиза в една от главните роли на гангстер. Лентата носи името "Бягай" и предстои да излезе през април тази година. В него чалга идолът ще си партнира със своето протеже - певицата Десита, с която имат вече два дуета зад гърба си. В кадър ще влезе и сестра Кая от хитовия сериал "Откраднат живот", а именно актрисата Неда Спасова.

Реклама

Прожекцията проследява историята на група тийнейджъри, които откриват мистериозна тайна в стар джобен часовник, водеща след себе си опасни и вълнуващи приключения. Момиче издирва убиеца на майка си, порше, пълно с пари, и стрелки, които отброяват назад, са само част от сюжетите, които се преплитат в новата кинолента.

Галин Гочев изгрява на музикалната сцена през 2011 г. с дуета си с Гергана "Първичен инстинкт". Две години по-късно се изстрелва в класациите с парчето си "Няма да боли". През годините е грабвал награда за най-прогресиращ изпълнител, оригинално присъствие на клубната сцена, дискотечен хит и музикален идол.

Освен новото му амплоа в киното Галин започва годината с още нещо. Става продуцент и лансира свои изпълнители, като първата певица, която продуцира, е именно Десита. Момичето върви с бясна скорост към върховете и вече се радва на хиляди почитатели, особено сред тийнейджърите, които буквално са луди по нея. Младата изпълнителка е на 17 години и освен че пее, умее да свири и много добре на пиано.

Всичко това тя успешно съчетава с учението, а родителите й са плътно зад гърба й. Тя често радва последователите си и с музикални клипчета, които снимка, а последното й е на част от новата песен на Лияна - "Принцеса".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама