Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7349595 www.bgdnes.bg

Брад губи роли заради алкохола!

Джоли изригна по адрес на бившия

Анджелина призна, че е робувала на Холивуд да бъде слаба

Брад Пит не получава ключови главни роли в киното заради любовта си към чашката!

В това е убедена бившата му вече съпруга Анджелина Джоли, която рядко си позволява да го коментира, но за сметка на това, когато го стори, го прави силно и запомнящо се.

Реклама

"Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем и започна да губи роли в Холивуд. Всички са наясно с това, но никой не го казва открито. Той дори беше ядосан, че не му позволявах да популяризира моя бизнес. Но все пак Брад е баща на децата ми и не искам да говоря повече“, казва Анджелина.

Под бизнес актрисата, изиграла десетки незабравими роли, визира хранителната добавка, която пусна на пазара. По думите й кето продуктът е напълно безвреден, а в същото време мощно топи мазнини. И очаквано, жените масово го купуват, за да се сдобиват с тънки талии.

Преди развода Брад Пит упорито намеквал на жена си, че той също иска да стане рекламно лице на добавката и да го популяризира. Тя обаче категорично отказвала.

"Исках този продукт да се свързва единствено с моето име и си удържах на думата", добавя Анджи.

Хубавицата с изкусителни устни не скрива и какво мисли относно килограмите при нежния пол и стереотипите, които все още върлуват в обществото.

"През целия си живот бях принудена да поддържам теглото си и младостта си под натиска на Холивуд. Сега, когато вече не съм на 44, осъзнавам, че това не е било правилно, и съжалявам, че не запазих по-пищни форми", усмихва се шеговито Джоли.

Реклама
Реклама
Реклама