Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7349604 www.bgdnes.bg

Миглена Ангелова: Няма да се омъжвам повече!

Не искам да развалям любовта, изповядва журналистката

Водещата Миглена Ангелова категорично няма намерение да се омъжва за пети път. Въпреки че вече две години има връзка с 9 години по-младия от нея бизнесмен Кузман Примджамов, Миглена не иска да слага отново бяла рокля.

"Аз съм си взела поука, научила съм се от грешките си. Няма да разваля със сватба нещо, което върви добре", категорична е Миглена.

Реклама

Журналистката не крие, че в момента е много щастлива с новия си мъж, а той й дава спокойствието, което дълго е търсела. Примджамов и Ангелова живеят заедно отдавна, но по изрично настояване на Миглена двамата не афишират публично връзката си. Ангелова не иска да дава повод за клюки, защото освен четири неуспешни брака тя има и редица провалени връзки, които стават публично достояние. Затова и трудно взела решението отново да влезе в сериозна връзка. Още преди година тя разкри, че е влюбена, но не сподели името на мъжа.

"Тежко влюбена съм. Това не е повод за радост. Защото, когато любовта е силна, е опустошителна", изповяда тогава Ангелова.

Примджамов бил този, който настоявал двамата да имат общо жилище. В началото Миглена не се съгласява, защото не иска да остане отново сама накрая.

"Не съм някоя тийнейджърка лесно да ми завъртиш главата. Но накрая поддадох", разказа за любовните си перипетии Ангелова.

Г-жа "Искрено и лично" изрично подчертава, че няма време за мисли за сватба, защото се грижи и за внуци.

Реклама
Реклама
Реклама