Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7351164 www.bgdnes.bg

Дерменджиев се отметна

Треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев промени мнението си за селецията в клуба за около месец начело на тима. Когато пое "сините" той обяви, че на "Герена" повече няма да идват футболисти, гледани само на видео.

"Аз никога няма да се съглася в отбора да дойдат футболисти, които единствено са гледани на компютъра. Много е важно играчите, които ще дойдат да имат шампионски дух. Искам да се промени статуквото между българи и чужденци", заяви Дерменджиев тогава.

Реклама

При представянето на последното ново попълнение Седрик Унтонджи преди двубоя с "Верея" се оказа, че той е взет точно по този начин.

"Имах възможността, макар и на видео, да го наблюдавам. Мисля, че има данни да играе в "Левски", каза сега треньорът на "сините". Не е ясно какво е довело до промяната в мнението му.

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев обяви, че клубът се нуждае от съществени промени, за да се върне на върха.

"Нуждаем се от болезнени промени, кардинални промени не само в съблекалнята, но и в начина по който се управлява клуба и в начина, по който е структурирана администрацията - обяви той. - На първо място в промяна на организационната структура на клуба. Ще бъдат създадени нови отдели. Други ще бъдат премахнати, за да може администрацията да бъде по-адекватна на целите, които са представени пред "Левски" в момента – съживяване и приоритизиране на Академията и начина, по който се работи там. В същото време да се постави акцент върху първият отбор, който с разумна трансферна политика да бъде подсилен така, че да се бори за титлата през следващия сезон. Всичко това изисква доста промени на всякакво ниво, което включва и персонални промени."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама