Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7353354 www.bgdnes.bg

Синът на Шамара проби в Ел Ей

По стъпките на баща си 

Записва сам музиката си, прави дуети с рапъри 

Синът на Мишо Шамара - Лил Ша, проби на звездния небосклон, разбра "България Днес". Наследникът на рапъра сам пише песните си, а отскоро записва и с една от изгряващите звезди в Ел Ей - Иънг Спаз.

Дуетът им е пуснат в края на 2018 г., като за 2 месеца събира 50 000 гледания в мрежата.

Лил Ша работи неуморно и преди дни пусна още две авторски песни, които се разпространяват в най-големите платформи за музика в света и набират все повече популярност.

Реклама

Михаил, както е истинското име на сина на Шамара, започва да се занимава активно с музика, след като баща му прави звукозаписно студио в дома им в Меката на киното - Лос Анджелис.

За постижението сам да пише парчетата си Лил Ша черпи вдъхновение от притежателя на награда "Грами" Том Майкъл Корт, работил по албумите на рапърите Еминем и Кание Уест. Двамата се запознават покрай работата и тийнейджърът не пропуска възможност да попие занаята от първокласен музикант.

"Учи се бързо, използва всяка информация от по-големите и прави чудеса", хвали го Шамара, който учреди и собствен лейбъл.

За бъдещите планове на сина си Шамара разкри, че мисли да го изпрати да чиракува в някое от най-големите студия в града, където основно знаменитости записват траковете си.

Всъщност кариерата на Малкия Шамар изгрява още докато е на 6 г., когато изпълнява рапирайки парчето "Аз съм Лил Ша".

Прякорът е заимстван от този на баща му - Биг Ша. През 2012 г. прави дует с набиращия популярност тогава Криско. Песента им "На никой не робувам" бързо става хит. Днес баща му гордо го нарича "най-добрия американски рапър". Двамата се местят да живеят в Страната на неограничените възможности преди години. Неколкократно Шамара казва, че се труди много, за да постигне целите си, и не се спира пред нищо. За да успее да отвори собствено студио, той без притеснение работи като шофьор. "По този начин си плащам сметките, не виждам проблем", лаконичен е Шамара.

Шамара скърби за Кобака

Мишо Шамара изрази съболезнованията си минути след като разбра за смъртта на своя колега, рапъра Костадин Кобаков-Кобака. "Разбрах и съм в шок. Почивай в мир, брат ми. Минахме доста неща заедно. Ще те запомня усмихнат", написа Шамара в мрежата. Двамата имат много съвместни проекти, като първият албум на Кобака е продуциран от групата на Мишо Шамара "Гумени глави". По-късно той се присъединява към бандата, участва в техни парчета и клипове. Преди ден Костадин Кобаков бе намерен мъртъв заедно с приятелката си в гараж в Пловдив. Според органите на реда двамата са се задушили от газовете на автомобила.

Реклама
Реклама
Реклама