Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7353369 www.bgdnes.bg

Блатечки запозна децата

След години в драма

Дъщерята на актьора разхожда брат си Борил, той се събра официално с Диляна Попова

Драмите в семейството на Асен Блатечки са минало! Актьорът не само запозна голямата си дъщеря Катерина с малкия Борил, но и прекарва свободното си време с двамата заедно. Катерина Блатечка сама се похвали, че е на пазар за детски играчки с брат си Борил и своя баща.

Реклама

Детето на Диляна Попова и Блатечки дълго време нямаше досег с другото семейство на секссимвола. Актьорът преживя много драматични ситуации, но по всичко личи, че животът му се нарежда. Според близки на Блатечки той официално живее от близо половин години с Диляна и Борил. Асен кротко и окончателно се е разделил с първата си жена Катерина. Двамата преценили, че няма вече какво да си дадат като двойка и е по-добре да се разделят. Още повече че дъщеря им Катерина е вече пълнолетна и самостоятелна. Тя има собствен живот, често публикува снимки с приятели от нощни заведения.

Катерина нямала нищо против баща й да е щастлив с Диляна и общия им син. Самата Попова не желае официално да разгласява сдобряването си с актьора, защото двамата преминаха през какви ли не публични драми. Манекенката най-накрая е намерила спокойствие във връзката си с Асен и не желае да го разваля с излишни коментари.

"Нещата се случват, както им е писано. Прекалено много внимание се обърна на отношенията ни и това не е полезно за никого от нас. Чуждото мнение ме вълнува, но не чак толкова много. Познати ме информират за поредните измислени статии, мислейки, че е забавно. Все още не ми е. Имам силно развито чувство за справедливост и когато нещо не е вярно, излизам от кожата си“, лаконична бе преди време Диляна, като за първи намекна, че проблемите с Асен са минало.

Любовната драмата с главни действащи лица Асен и Диляна започна преди точно шест години. Тогава на екран се върти сериалът "Стъклен дом", а актьорите са в перфектна хармония във всички сцени. Започват слухове, че са нещо повече от добри приятели и колеги. Хора от екипа на сериала също ги издават. Постепенно цялата снимачна площадка на сериала започва да шушука за зародилата се любов между двете звезди. След няколко публикации в медии те излизат с официално изявление.

"През последните няколко дни за пореден път в пространството се появиха информации за „тайната връзка“ между нас. Категорично заявяваме, че „тайната връзка“ между нас е абсолютна измислица заедно с всичко, което съпътства като информация тази „новина“. Отношенията между нас са единствено и само приятелски и строго професионални", се казва тогава в съобщението.

По това време Асен е официално обвързан с Катерина Горанова, а дъщеря им Катя е тийнейджърка и трудно преживява подобни слухове. Асен и Диляна наистина правят всичко възможно да сложат край на любовта си. И двамата са наясно, че може да им донесе само проблеми. За да избяга от Блатечки, Диляна заминава на другия край на света и участва в предаването "Сървайвър". Решена е окончателно да сложи край на тази грешна любов. Силните им чувства надделяват. Диляна забременява от актьора.

Реклама

"Бременна съм и ще си имам момче през септември. Бащата е Асен. Нещата се случват, не търпят някакво логично обяснение. По средата на бременността съм", коментира тогава Диляна и се опита да разясни трудната ситуация, в която е поставена:

"Ситуацията около Асен и факта, че той имаше семейство, я приемам. Случиха се нещата. Свидетели сме на много такива връзки. Още не съм се запознала с дъщерята на Асен“.

Диляна така и не се запознава с дъщеря му дълго време. Момичето трудно преживява случващото се. След раждането на Борил, отношенията между актьора и манекенката не вървят. Разкъсван между двете си семейства, в крайна сметка Блатечки се разделя с Попова.

"С Диляна сме разделени от една година. Живея с жена си Катерина и дъщеря ни", признава Асен. С Катерина създават общ филм, дават си втори шанс, но според техни близки в крайна сметка решават да продължат живота си отделно. Блатечки спокойно обяснява ситуация на вече голямата си дъщеря, а тя на драго сърце приема брат си.

Реклама
Реклама
Реклама