Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7353900 www.bgdnes.bg

Не пускат у нас зетя на Развигор Попов

Не сме в Шенген и той не може да дойде, казва композиторът

Композиторът Развигор Попов и невероятната Мими Иванова чакат зетя си Крис да дойде от Ямайка и да ги навести. Това обаче е трудно, тъй като страната ни не е в Шенген и административните проблеми са много.

"Ние си гледаме момиченцето цяла зима, помагаме на дъщеря ми и сме много щастливи. Никак не е лесно - освен недоспиването сме работещи хора, но не се оплакваме", споделя създателят на "Вълкът и седемте козлета".

Реклама

Единствената им щерка Ина е женена за ямаец, от когото има дете. Тя решила да роди бебето в България. Разчитала на помощта на мама и тате.

"Аз много не се юркам. Зетят пътува постоянно по работа, до Германия ходи, а освен това строи къща за цялото семейство. Зимата ни беше добре с момиченцето", обяснява Мими Иванова.

"Дъщеря ни много не харесва нашата професия. Ужасно се притеснява, когато някой се занимава с нея. Двамата с мъжа й се запознали на едно от нейните пътувания. Тя, работейки в Германия, си събира дни и обикновено през февруари излиза в отпуск и пътува. Така замина за Ямайка. И там се влюбили", разказва Мими.

Изпълнителката на десетки естрадни хитове продължава да работи заедно с мъжа си в трите детски школи, които имат. "Постоянно си текат мероприятия с малчуганите. Работя в две от школите. В едната Развигор обучава пианисти, преподаватели сме, има и солфеж. Развигор преподава и "Театър на песента". С колеги актьори прави постановки. Децата пеят песни, специално написани за тях", обясни Мими Иванова.

Извън музиката най-щастливото музикално семейство се кара за обикновени битови неща. "Много е дразнещо, когато единият обича реда, а другият творческия хаос. В този смисъл за мен нещата понякога са много драматични. Какво да правя, налага се и аз да правя компромиси", смее се Мими Иванова.

Реклама
Реклама
Реклама