Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7353912 www.bgdnes.bg

Кримка плаши ревизорка да "полети" от 7-ия етаж

Нищят любовна драма в столичния "Люлин"

Любимият Гого: Тя е алкохоличка, не съм я докосвал

"Ще полетиш от 7-ия етаж! Ще те очистя!" Тези думи вместо цвете твърди, че е чула на 14 февруари т.г. ревизорката Румяна Б. от любимия си Гого. Това е поредният им скандал, но тя го допуска отново в дома си, надявайки се Гого да спре да пие и да й посяга. По думите й това не се случило и след пореден гуляй криминално-проявеният строителен работник се нахвърлил отново на любимата си и започнал да троши покъщнината. Румяна вика полиция, но не подава жалба от страх след заплахите, разказва тя.

"Ходила съм в Девето РПУ да се оплача, но оттам ме карат да оттегля жалбите си, за да го приключат", коментира пред "България Днес" Румяна. Тя твърди, че е пускала 2 или 3 сигнала. На 14 февруари полиция изкарва от дома й Гого, като го предупреждават отново да не припарва до дома на бившата си в "Люлин".

Реклама

"Имаше затишие за няколко седмици след случая. Но след това той възобнови тормоза. Започва да звъни, след което, когато не вдигам, и идва пред дома ми. Започва да рита по вратата, да блъска и да вдига скандали. Праща ми обидни съобщения", казва жената. Румяна твърди и че е подала сигнал директно до прокуратурата.

"Процедурата е много бавна, а когато добавяш нещо ново, още повече я забавят. До тогава може да ме убие", оплаква се Румяна Б.

В неделя вечерта твърди, че Гого отново идва пред вратата й. Псува я, обижда я и заплашва отново да й направи нещо лошо. Румяна се разкайва, че е била заедно с този мъж, за когото твърди, че е регистриран в полицията за множество престъпни прояви.

От полицията имат друга версия. Проверка на "България Днес" установява, че от Румяна е подадена само една жалба - в края на миналата година. След това ревизорката сама я оттегля под предлог, че отдава поведението на мъжа, с когото живее на семейни начала, на употребата на алкохол. ОТ СДВР потвърдиха и че нямат данни дали Гого е бил задържан на 14 февруари, както твърди Румяна.

"На тази дата отново няма входирана жалба от пострадалата", категорични са ченгетата.

Гого не е съден на територията на София, показва още проверката. Препитава се като строителен работник.

Реклама

Румяна твърди, че е предприела нужните мерки и наема адвокат. Търси връзка с организации за защита на жени от домашно насилие.

Междувременно репортер от "България Днес" успява да издири и Гого, който е на работа. Той има трета версия за любовта си с Румяна.

"Не съм я докосвал, нито заплашвал, нито съм я виждал от 14 февруари. Да, признавам, тогава се напих! Правих малко глупости, счупих входната врата и ме задържаха полицаите, но повече не желая да я доближа. Тя има проблеми с алкохола", разказва бившият пандизчия Гого. Той признава, че е лежал близо година в зандана за кражби.

"Няма какво да крия, след като излязох, заминах малко за чужбина. После се върнах и се влюбих в едно момиче от Тетевен. Накрая дойдох в София да работя на строителен обект точно пред блока на Румяна".

Запознава ги общ приятел, разказва още Гого.

"Тя започна да идва във фургона ми, да пием по бира вечер и накрая се влюбих и заживяхме заедно. Всичко беше добре, но тя е много лабилна. Каза ми, че е болна, и аз й казах: "Ще сберем пари за операция", ама не искаше и на доктор да ходи и продължи да пие", разказва драмата си Гого. Бил влюбен в Румяна, но накрая не се издържало. Разделили се по негово желание. Търсил я само за да му върне DVD системата за домашно кино.

"Но след като такива ги говори за мене, въобще няма да се занимавам, да не ми докара някоя беля", категоричен е Гого.

До разрива с Румяна се стигнало, след като тя спряла да го дарява с ласки. Затова в момента си търси нова сериозна приятелка.

*Имената са променени от редакцията

Реклама
Реклама
Реклама