Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7353929 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова води Пласидо Доминго на Марта и Владо

ВИП вдовицата гледа "Травиата" с БГ актьорите 

Ето на това му се вика хайлайф - Пласидо Доминго!

Световноизвестният 78-годишен тенор е в обичайната за него атмосфера - "Травиата", Милано, "Ла Скала", шал и риза... и разни приятели. Необичайното е, че тези приятели са от България, но не са нито Христов или Гяуров (лека им пръст!), нито Райна Кабаиванска.

Ако човек се вгледа продължително и упорито, ще открие, че тези БГ лица принадлежат на Дарина Павлова, на Марта Вачкова и нейния добър приятел в живота и на сцената Владо Пенев.

Реклама

Бившият служебен министър на културата и винаги веселата актриса са на гости на своята сърдечна другарка и вдовица на един от най-опасните и влиятелни босове у нас - Илия Павлов.

Триото нашенци изгледа едно от най-известните оперни представления - "Травиата" на Верди в миланския театър "Ла Скала". Благодарение на доброто положение на Дарина Павлова в европейския Холивуд и хайлайф след заключителната ария звездите от "Откраднат живот" и "Под прикритие" имат уникалния шанс да се докоснат до един от Тримата тенори и най-уважавано име в артсредите.

Видимо доволни са нашенците от близката среща с испанската мегазвезда, а Вачкова намеква, че са си говорили за изкуство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама