Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7354423 www.bgdnes.bg

Моделка изхвърли Пенант

Бившият футболист на "Арсенал" и "Ливърпул" Джърмейн Пенант се раздели окончателно със съпругата си Алис Гудуин. Новината за краха на брака им разкри самият той.

Спортистът и моделката така и не успяха да поправят пукнатините във връзката им след неговото участие във "ВИП брадър". Там Пенант имаше горещ флирт с една от съквартирантките си. Това никак не се хареса на сексапилната моделка на бельо, която го изгони от дома им. Тя все пак му прости и си го прибра отново.

Реклама

Сега футболистът разкри какво е довело до окончателната им раздяла. Той искал да имат дете незабавно, но тя не била сигурна след проблемите им преди няколко месеца. Казвала, че трябва да изчакат още малко.

"Започнах да се държа като бебе и разбих брака ни. Имахме скандал, той доведе до следващ и още, и още. Като напълно незрял мъж аз я пренебрегвах дори в социалните медии и тя ме изтри. Отвърнах й със същото. И следващото нещо, което знам, е, че се разделихме", обяви Пенант.

И двамата вече не носят халките си. Изтриха си и общите снимки в социалните медии. Самата Алис пусна тъжен пост в инстаграм и определи живота си като "труден".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама