Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7355596 www.bgdnes.bg

Откриха мъртъв мъжа, убил съпругата си в Ботевград

Мъртъв в семейното жилище е открит мъжът, убил вчера вечерта съпругата си пред семейното им жилище в Ботевград. Това потвърдиха от полицията. Основната версия е, че се е самоубил. Намерен е през нощта. Самоубийството е със законно притежавано ловно оръжие. 

Сутринта, към 3 ч. предполагаемият извършител, съпругът на убитата, се е самоубил. Просто ни дойде като изневиделица. Не е свързано с показни убийства. Това си е битов скандал или семейна драма. На записите се вижда не самото убийство, но достатъчно разследващите да си направят изводите за това кой е убиецът, каза Деян Николов, директор на дирекция "Сигурност и обществен ред", Ботевград в сутрешния блок на БНТ.

Реклама

Жертвата е 37-годишната Камелия Аярова, а извършителят – съпругът й Любомир Аяров, на 42 години.

Семейството има две деца, едното от които е станало свидетел на убийството. Т

Убийството е станало на публично място, а 14-годишната дъщеря на Любомир и Камелия е видяла майка си в локвата кръв на улицата и е била отделена от страшната гледка от човека, подал сигнала за престъплението.

Мъжът намушкал жена си с нож във врата.

Основната версия, по която работи полицията, е престъпление от ревност. Жената имала успоредна връзка с друг мъж.

До момента на престъплението в полицията не е имало жалби за проблеми или агресия в дома им.

Към 17.30 часа във вторник на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. „Васил Левски“ в Ботевград. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Установена е самоличността и е констатирана смъртта на 37-годишната Камелия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама