Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7355694 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Крокодила шампионка по карате и шах

Момичето е на 6 месеца, когато полиция обявява за издирване баща й

Шампионка по кикбокс и шахмат стана малката дъщеря на поовехтелия крими герой Емил Милев-Крокодила, научи "България Днес".

Ема-Вилиана е на 10 години и здраво се труди над учебниците и извънкласните дейности, похвали се кака й Габриела, качвайки снимки с постиженията й във фейсбук.

Реклама

Малката Ема става шампионка по кикбокс във вътрешното състезание на клуб "Масару", в който членува, а училището й оглавява отборното класиране с размазваща преднина, сочат официални данни от надпреварата, провела се в началото на март.

Броени дни след като се окичва с шампионската титла в кикбокса, Ема успява да завоюва и отличие и в шахмата.

Момиченцето е едва на 6 месеца, когато баща й изчезва безследно. Емил Милев-Клокодила е обявен за издирване от спецпрокуратурата през декември 2009 г. Четири години по-късно е задържан при зрелищна операция на служители от Главна дирекция "Национална полиция", ОДМВР – София, и Специалния отряд за борба с тероризма.

Крокодила е разследван за въоръжен обир на 215 000 лева от клон на ОББ в столичния Студентски град. Тогава полицията твърди, че престъплението е извършено в съучастие с шампиона по кикбокс Мартин Антов, лидер на групата за мокри поръчки.

Към този момент Кроки има богата криминална биография. Заедно с брат му Евгени – Гейзо, бяха заподозрени за нападение над германски гражданин през 2009 година в село Вакарел до София и стрелба по полицаи с калашник, за което бяха оправдани от ВАС през 2011 г. поради липса на доказателства.

Крокодила бе задържан на 11 януари м.г. за въоръжен грабеж на 193 024 лева от столичен хипермаркет, извършен в края на 2008 година в кв. "Лагера". Обвинен е заедно с още двама авери в ръководене и участие в организирана престъпна група. Ход на делото бе даден през ноември м.г. Това не пречи на дъщеря му да бележи спортни успехи, за което я поздравяваме!

Реклама
Реклама
Реклама