Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7355737 www.bgdnes.bg

Аксиния ражда от кореец

Изпълнителката от "Стар академи" е в осмия месец

Певицата Аксиния, нашумяла с участието си в първото музикално риалити предаване у нас "Стар академи", чака бебе от южнокореец.

Брюнетката избяга от България още преди няколко години, след като така и не успя да се реализира на музикалната сцена у нас.

Реклама

Аксиния замина за Ню Йорк, за да си търси късмета и си намери съпруг, и то доста богат. Нейният избраник се казва Майкъл Чой и работи в голяма международна компания в САЩ. Двамата са подписали на скромна церемония още преди година, а Аксиния вече е бременна в осмия месец.

"Мъжът ми е страхотен! Свири на китара, играе волейбол, има сериозна работа. Стабилен мъж, може да му се има доверие, да му се разчита. Аз съм по-артистична и има хубав баланс", хвали мъжа си певицата, като подчертава, че неговият произход по никакъв начин не я притеснява. В началото нейните роднини и приятели били изненадани от избора й, но веднага след като се запознали с него, разбрали какъв прекрасен човек е той.

За Аксиния музиката е останала изцяло в миналото. В момента пее само с приятели и няма амбиция да се занимава професионално. Самата тя призна преди време, че музикалната кариера й е коствала много.

"Когато се занимавах с музика, имах нещо средно между анорексия, невроза и булимия. Успях да изляза от това, но беше много трудно. Това е много коварна болест. Научаваш се да се криеш, защото се срамуваш да го признаеш", разказва Аксиния. Сама се вманиачава в идеята как, за да е известна, трябва да е много слаба, и трудно излиза от порочния кръг. Затова и окончателно слага край на кариерата си, а сега е решена да се посвети изцяло на майчинството.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама