Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7358815 www.bgdnes.bg

Коко Динев стана татко

Бизнесменът с поредно момиче, пази майката в тайна

Коко Динев отново стана баща, научи "България Днес".

Бившият футболен бос е горд татко на момиченце. То е плод на любовта му с приятелката му Тони, за която не се знае почти нищо. За Динев дори не се знаеше, че има нова жена след раздялата си с Емилия.

Коко и половинката му все още не са измисли как да кръстят отрочето си.

Бебето се появява на бял свят рано в четвъртък в "Майчин дом". То е с идеални размери, похвали се гордият татко, който засипа със суперлативи целия екип на болницата за грижите.

Реклама

Коко и Тони са заедно от повече от 2 години. За половинката на Коко не се знае много. Тони не обича публичността и не се явява с Динев по светски събития.

За разлика от предишните партньорки на Динев сегашната не е силиконова бомба. Тони е естествена красавица, без корекции по лицето си и екстеншъни в косата. Брюнетката е значително по-млада от Динев.

След новото бебе децата на бизнесмена са вече цели четири. Най-голяма е дъщеря му Ивон. 15-годишната тийнейджърка е от връзката на Динев с фолкпевицата Анелия.

След като се раздели с изпълнителката на "Генерал", Коко се залюби с колежката й Емилия. Блондинката го дари с две деца - Иван и Мира.

И двете бивши на Динев са в отлични отношения с него. И Емилия, и Анелия многократно заявяват, че Коко е баща за пример. Той винаги подсигурява всичко, от което децата му се нуждаят.

Реклама
Реклама
Реклама