Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7358869 www.bgdnes.bg

Милянкова се развежда

Близките на красавица в шок, не знаели нищо

Манекенката се прибра в родния Разград, мъжът й Никола Чолаков остава в Гърция

Манекенката Ирена Милянкова се развежда с втория си съпруг Никола Чолаков, научи ексклузивно "България Днес". Актрисата и брокерът на недвижими имоти окончателно са сложили край на връзката си преди няколко седмици.

Реклама

Раздялата между двамата е толкова изненадваща, че дори техните близки са в шок. Никой не е очаквал подобно развитие на брака им. В момента Милянкова е в родния си Разград при своята майка. Никола продължава да живее в Гърция. Милянкова и Никола се преместиха в южната ни съседка преди няколко месеца. Те развиваха успешен бизнес с имоти, но изненадващо Ирена си събира багажа.

"Не знаем какво се случва. Разбрах, че тя си е тръгнала и сега е при майка си. Милянкова не споделя нищо, изтрила е профила си във фейсбук. Доколкото знам, е напуснала и фирмата за недвижими имоти, в която бяха заедно с Никола", разкрива пред "България Днес" една от близките приятелки на Ирена от модните среди.

Пред "България Днес" манекенката отказа да коментира подробности около случващото се, но не отрече, че не живее заедно с Никола. Ирена е запазила профила си в инстаграм. Преди няколко дни качва снимка, под която пише "време е за ново начало". Въпреки това никой не се усъмнява, че нещо чак толкова драматично се е случило.

Ирена и Никола не се разделят като приятели и определено не са в добри отношения. Каква е причината за края обаче, остава неясна поне засега. Според близки на актрисата няма замесен трети човек, въпреки че се появиха такива слухове. Напрежението около отглеждането на общо шестте им деца и битови недоразумения са най-вероятната причина за края, убедени са близките им.

Последните седмици са особено драматични за Милянкова. Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество отне собственост за над 500 000 лева от Милянкова и бившия й Росен Чолов. Процедурата срещу него е по реда на новия Закон за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество. Чолов има повдигнато обвинение от Специализираната прокуратура за организиране на престъпна група и за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Решението на магистратите вече е влязло в сила и това означава, че от бившия мъж на Милянкова ще бъдат отнети 503 хил. лв. - паричната равностойност на семейната къща в Горна бяня. Въпреки че Милянкова отдавна не живее там, новината допълнително я травмира.

Приятели на актрисата недоумяват какво ще прави миската оттук нататък. След като среща Чолаков преди няколко години, тя вярва, че животът й се нарежда към добро.

Близките й издават, че манекенката и Чолаков наистина са били много щастливи. Никола се отнася много добре с Милянкова. Нещо, което не може да се каже за Чолата. Ирена ражда първото си дете от бившия букер на „Визаж“ едва 16-годишна. Въпреки че не прекратява манекенската си кариера, младостта й е белязана от смяна на памперси. През това време Чолов се грижел за прехраната на семейството, често отсъства от вкъщи, а Милянкова не задава въпроси къде и с какво се занимава съпругът й. Драмата в семейството настъпва, когато Чолата е арестуван по обвинение за сводничество и склоняване към проституция. Той е тикнат зад решетките, а изгряващата актриса остава сама с четири деца. С манекенските си хонорари тя трудно може да издържа семейство. Хваща се на работа като брокер и така среща новата си любов. Идилията им обаче не продължи доживот, а само пет години.

Реклама
Реклама
Реклама