Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7359919 www.bgdnes.bg

„Галакси Инвестмънт Груп” отличена в категория „Инвестиции“ на конкурса „Компания на годината“ advertorial icon

Водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп” се нареди сред най-успешните български компании в конкурса „Компания на годината“. Дружеството беше отличено с приза за „Инвестиции, развитие и управление на недвижимата собственост“.

В конкурса награди взеха 20 организации в различни сектори на икономиката, сред които индустрия, строителство и архитектура, здравеопазване, банки, телекомуникации, фармация, застраховане, бързооборотни стоки и други.

Официалната церемония за връчването на отличията събра близо 200 представители на бизнеса и държавните институции.

„Бих искал да благодаря за днешната награда на организаторите на събитието. Признанието, на което се радва „Галакси Инвестмънт Груп”, е резултат на десетките успешни проекти, реализирани през годините. Тази награда отразява духа и високия професионализъм на всеки един човек в екипа ни. Тя носи отговорността да правим проекти, които създават стойност за компанията ни, нашите партньори и обществото като цяло”, каза Мартин Драгоев, директор „Инвестиции и продажби“ в „Галакси инвестмънт Груп”.

Наградите „Компания на годината” се връчват от списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Те се присъждат за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; успешен мениджмънт; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ефективни комуникации; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие; корпоративна социална отговорност.

Реклама
Реклама
Реклама