Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7360870 www.bgdnes.bg

Ива на Лукарски пее "Свобода" след развода

Бившата министерша записа авторско парче

Йорданова се кълчи с мускулести мачовци в клипа

Свобода и кариера на музикалната сцена. Това е амбицията на бившата съпруга на министър Божидар Лукарски - Ива Йорданова, която "отпразнува" развода си с екслидера на СДС, като записа първата си песен Freedom (свобода - б.а.).

Малко след като двойката официално се раздели пред закона, Ива излезе на сцената с провокативен клип към парчето със собствена хореография.

Реклама

В клипа към "Свобода" бившата шефка на Агенцията за българите в чужбина се кърши до полуголи мускулести мачовци с раздрани дънки. "Не мога да се крия повече, свобода е това, за което копнея, не искам повече битки", пее Ива. Тя е автор на част от текста на парчето, продуцент и дори хореограф на собствените си танци в клипа към "Свобода".

Амбициозната дама, която отвори собствено танцово ателие, признава, че личният й живот я вдъхновил за "Свобода". "Освободих се от натиска, който усещах като млада жена да се дефинирам от една роля - на домакиня, съпруга", откровена е за символиката на парчето бившата госпожа Лукарски. Признава, че е скъсала с политиката като кариера, но продължава да се вълнува от случващото се на жълтите павета. Без значение, че вече не носи министерска фамилия и се занимава с танци и хореография.

"Сега ще нося фамилията, която съм имала цял живот - Йорданова", разказва още Ива. Пред "България Днес" бившата съпруга на Лукарски признава, че въпреки развода двамата с екслидера на СДС се чуват редовно, а отношенията им са прекрасни. "Държа да подчертая, че сме в прекрасни приятелски отношения! Просто понякога двама души трябва да се разделят. Не означава, че не поддържаме комуникация", откровена е бъдещата певица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама