Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7361192 www.bgdnes.bg

Вратар на ЦСКА ляга с гадже и питбул

Слави Петров влюбен в Габи и кучето й

От него ще стане голям играч, предрича Джони Велинов

Вратарят на ЦСКА Слави Петров е влюбен в гадже и... питбул.

20-годишният талант и красивата Габи са заедно от немалко време, а мъжкото бойно куче е неразривна част от семейството. Тройката е навсякъде заедно - по планини, морета и паланки. Слави и Габи дори си лягат заедно с питбула и животното има запазено място в леглото на влюбените. Приятелката на вратаря е луда по питбулите и редовно води кучето си на състезания и изложби. Разбира се, техният питбул не участва в организирани боеве, от които някои стопани печелят немалки пари, тормозейки животното. Въпреки това не е добра идея да се закачаш с Габи и питбула. Животното е добре обучено и е готово да пази до последно стопаните си. С тях е повече от любвеобилно и почти постоянно е в прегръдките на Слави и Габриела.

Кучетата са на особена почит в ЦСКА. Един от лидерите на агитката Росен Петров-Животното от дълги години гледа различни кучета, оттам идва и прякорът му. Покрай гаджето си Дарина той се ориентира напоследък към дребни декоративни породи, за които не е препоръчително да се срещат с питбула на вратаря. Португалската звезда на "червените" Тиаго Родригес също обожава кучетата - гледа френски булдог в София и бигъл в Португалия. Халфът дори признава, че за него едно от най-важните неща е любимците му да се чувстват щастливи.

Реклама

В момента Слави Петров е резерва в ЦСКА, но напоследък редовно попада в групата на "червените". Според специалистите Слави притежава страхотни качества и има всички перспективи в бъдеще да се превърне в един от най-добрите български вратари.

"От него ще стане голям вратар - предрече пред "България Днес" легендата Джони Велинов. - Трябва само да започнат да го пускат. Дори и да сгреши, всички ще му простим, защото е юноша на ЦСКА, наше момче. Нужно му е повече време и самочувствие, другото го има."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама