Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7361214 www.bgdnes.bg

Орландо Блум се жени в „Дисниленд“

Кейти Пери иска рокля с живи цветя

Орландо Блум и Кейти Пери ще се венчаят в увеселителния парк "Дисниленд". Дизайнерът Маркъс Молинари, който ще бъде шафер на певицата, разкри подробности около сватбата на звездната двойка пред вестник "Мирър".

„Ще бъде грандиозно събитие. Ще се опитам да облека нещо, с което да надмина булката. Тя в момента изцяло се е отдала на подготовката за церемонията и е готова да похарчи много, за да осигури сватбата на мечтите си. Кейти иска двамата с Орландо да си разменят брачните клетви в замъка на Пепеляшка в увеселителния парк във Флорида", издаде един от най-доверените хора на двойката.

Реклама

Говори се още, че Пери вече е помолила Лайнъл Ричи да пее на церемонията.

Холивудският актьор и актрисата се сгодиха в началото на годината. Кейти разкри, че Орландо екстравагантно й е предложил брак на хеликоптер.

"Беше на Свети Валентин. Отидохме на вечеря и мислех, че ще отидем на изложба след това с хеликоптера. Смешното е, че той беше написал на бележка всичко, което искаше да ми каже, за да не забрави нещо", призна Кейти в скорошно интервю.

Двамата са заедно от три години, но едва сега решават да сключат брак. И той, и тя имат провалени бракове зад гърба си. Орландо има 8-годишен син от бившата си съпруга Миранда Кер. Кейти бе женена за британския комик Ръсел Бранд, но връзката им бързо се разпадна.

Пред английски медии близки на певицата разказват, че тя е готова да похарчи цяло състояние за церемонията. Само цветята, които ще украсяват масите на гостите, ще струват няколкостотин хиляди долара. Отделно Кейти все още не е избрала дизайнер за булчинската си рокля. Певицата настоявала тоалетът й да има живи цветя, за да си отива с годежния пръстен, който й подари Орландо. Той е с бели и розови камъни. Вече вървят и предположения кои ще са ВИП гостите на тържеството. Говори се, че Кейти е изключила от списъка приятелката си Селена Гомес. През миналата година се завъртя слух, че певицата има афера с Орландо и заради нея той е готов да остави Кейти. Това така и не се случи, но оттогава годеницата на Блум има едно наум. Красавицата с български корени Нина Добрев също бе спрягана, че има нещо общо с холивудския красавец.

"Кейти и Блум още не са готови със списъка, ще го обсъдят внимателно", казват близки на двойката.

Реклама
Реклама
Реклама