Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7361218 www.bgdnes.bg

Рапърът Кристо предложи брак на Кристина

Годежният пръстен скромен, с малък камък 

Рапърът Кристо предложи брак на приятелката си, моделката Кристина Георгиева, разбра "България Днес".

Двамата се похвалиха за събитието, като публикуваха снимка на годежния пръстен в социалната мрежа. Бижуто е изключително семпло, нежно и с малък камък.

Реклама

Все още не е ясно кога ще се състои голямото събитие. Откакто са заедно, влюбените държат връзката си далеч от светлините на прожекторите и не парадират с любовта си.

Двамата са заедно от близо една година, но досега рапърът не е коментирал официално взаимоотношенията им. За сметка на това моделката не спира да публикува техни общи снимки.

Изпълнителят е решил да поеме отново живота си в ръце и да направи голямата крачка. Кристина е първата по-сериозна приятелка на рапъра, след като преживя бурен 5-годишен романс с моделката Кристин Илиева.

Тогава Кристо описваше русата красавица като най-голямата любов в живота си. Двамата се влюбиха, докато тя беше още ученичка, а според слухове неконтролируемата ревност на певеца е накарала Кристин да прекрати връзката. Дълго време след раздора между двамата името му бе свързвано с различни девойки, и то винаги по-малки от него. По всичко личи обаче, че момичето до него днес не е мимолетно увлечение и е накарало Кристо да се замисли за по-сериозна стъпка. Според слухове двамата се запознават, след като Кристина участва в клипа към песента на Кристо "Няма нищо невъзможно". Според мълва Кристо не е афиширал новата си тръпка, за да не нарани бившата си любов Кристин, която в същото време преживяваше един от най-тежките си периоди в опит да се възстанови след тежката катастрофа с певицата Дивна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама