Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7363075 www.bgdnes.bg

Канят Преслава с бебето на участия

Бонус промоция 

Предлагат й стая и гувернантка за Паола

Фолкаджийката Преслава получава покани да взема бебето си на участия, научи "България Днес".

Чалгарката е една от най-търсените певици от години, но покрай майчинството си не може да смогне да приеме всички оферти. Това провокира изобретателни собственици на нощни заведения да й предлагат грижи за бебето, докато тя е на сцената. Бизнесмените я оферират с детско легло в безшумна стая, където малката Паола ще се чувства като у дома си. В уникалната промоция влизат и играчките. Ако се налага, можело дори да намерят и жена, която да бди над новороденото за около час - час и половина, колкото продължава едно участие на Преслава.

Реклама

Добричлийка приемала с усмивка нестандартната идея и отказвала, тъй като й се струва невъзможно да води малкото си момиченце по задимени дискотеки. Още повече че Преслава категорично е против да показва публично лицето на детето си, тъй като е суеверна и се притеснява някой да не го урочаса. Собствениците на чалготеки са готови още време да я изчакат, като са готови да се грижат за детето дори когато поотрасне.

Преслава не се притеснява, че трябва да отказва участия, тъй като е финансово обезпечена. Тя разчита не само на своите солидни доходи, но и на бащата на детето - Павел, който също е заможен. Затова и изпълнителката сама си избира в кои заведения да извива глас, като предпочитанията й са насочени към София, Пловдив и Благоевград, а понякога прави изключения и ходи до морето. На едно от последните се участия в Студентски град в столицата тя не показа и грам умора от майчинството и се раздаде за радост на феновете си.

Преслава не иска дъщеричката й да стои по дискотеки, тя предпочита да я разхожда в планината, затова от малка калява Паола. Преслава обожава да разтоварва по пътеките на Витоша. Преди да роди, изпълнителката през ден бе в гората заедно с половинката си Павел. Първите месеци след раждането пайнерката забрави за красотите на природата ни. Но щом изгря слънцето, Преси реши отново да хукне в гората заедно с бебока. Изпълнителката качи за пръв път рожбата си в планината по-рано този месец. През цялото време на разходката малката Паола бе носена от родителите си в кошче.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама